eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Tűzijáték a Duna felett Budapesten a nemzeti ünnepen, 2018. augusztus 20-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Lakatos Péter

Meglepő helyre bújt egy kutya a tűzijáték idején – videó

Gazdája szerint a félelmetes zajok hallatára mindig egy helyre rejtőzködik az állat.

A tűzijátékokkal és viharokkal járó váratlan zajokat a legtöbb kutya fenyegetésként érzékel, és általában menekülési reakciót vált ki belőlük. Ez történt azzal az egyesült államokbeli fehér német juhászkutyával is, aki internetes szenzációvá vált az elmúlt hetekben a róla készült aranyos videó miatt – írja a femina.hu.

A Winter nevű kutya ugyanis rendhagyó helyre bújik, ha félelmetes zajokat hall:

a szárítógépben keres menedéket.

Egy videó is készült arról, hogy a kutya egy vihar elől bújt el a szárítóban, de a gazdája bevallása szerint ugyanígy tett a július 4-i tűzijáték idején is.

@gunner_and_winter When you find the best hiding spot in the house ? #dogsoftiktok #dog #fyp #foryou #friday #weekendvibes #hideandseek #funny #viral #trending ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

"Épp mostunk, amikor a szomszédok elkezdtek tűzijátékozni. Winter fel-alá rohangált a házban, és mindenhová utánunk jött. Amikor kinyitottuk a szárítógépet, hogy kivegyük a ruhákat, egyből beleugrott. Azóta, ha nagy vihar van, vagy megijed valamitől mindig azt »kéri« tőlünk, hogy nyissuk ki a szárítót. Azelőtt a ketrecébe vagy a kádba bújt, mert szereti a bezártságot, amikor fél, de úgy tűnik, hogy a szárító még jobb választás, mert az még kisebb" – árulta el Jen Brown, az állat gazdája a Newsweeknek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×