INFORÁDIÓ
2021. április 18. vasárnap
Andrea, Ilma

európai parlament

2021.04.11. 13:21

Novák Katalin: a Fidesz élettel töltené meg az európai jobboldalt

Az európai konzervatívok által lakott ház az utóbbi időben egyre üresebbé vált, a Fidesz azonban készen áll arra, hogy újra élettel töltse meg ezt a házat, kitárja kapuit az új gondolatok és a beköltözni vágyók előtt, hogy egyre többen megtapasztalhassák, milyen jó itt, szabadon élni - írta Novák Katalin, a Fidesz alelnöke a Welt am Sonntag német lapban megjelent cikkében.
2021.03.09. 21:10

Világjárványok: levont az EU egy 5,1 milliárd eurós "tanulságot"

Az Európai Parlament keddi plenáris ülésén elsöprő többséggel elfogadta az Európai Unió egészségügyi cselekvési programját, amely konkrét intézkedésekkel segítené elő, hogy a tagállamok egészségügyi rendszerei jobban felkészüljenek a jövőbeli válsághelyzetekre és világjárványokra.
2021.03.05. 06:00

Feledy Botond: akár néppárti tagként is beléphet más frakcióba a Fidesz

A független munkától a többszöri frakcióváltáson át a frakcióalapításig számos forgatókönyvet felvázolt a külpolitikai szakértő, aki szerint teljesen kizárt, hogy a néppárti frakcióból való kilépése után megmaradna a Fidesz eddigi politikai befolyása. Feledy Botond arról is beszélt, hogy a 12 fideszes európai parlamenti képviselő jelenlegi pozícióit, bizottsági helyeit várhatóan újraosztják majd a Néppárton belül.
2021.03.03. 15:40

Karikó Katalin fontos üzenetet küldött az országok vezetőinek - videó

A jó tanárok, a támogató környezet és a gyermekgondozásban való segítség is hozzájárulna ahhoz, hogy több nő lépjen tudományos pályára - mondta Karikó Katalin, a Pfizer-vakcina kifejlesztésében kulcsszerepet játszó biokémikus az Európai Parlament nőnapi beszélgetésén. Az eszmecserén az is elhangzott: segíteni kell a nők otthoni munkavégzését és egyenlő bérezését is.
2021.02.12. 19:30

Aláírták a helyreállítási alapról szóló uniós rendeletet

Pénteken az Európai Parlamentben ünnepélyes keretek között aláírták a 750 milliárd eurós leendő újrakezdési alap létrehozásáról intézkedő EU-rendeletet. Magyarország összesen 6,2 milliárd euróval részesülhet, a kedvezményes hitelkerete 10 milliárd euró.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018