eur:
393.15
usd:
366.96
bux:
66537.27
2024. április 25. csütörtök Márk
Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke beszél az MTK Esport Arénában, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. szeptember 27-én. A sportág 2,1 millió euróból kialakított első magyarországi arénájában videojátékosok mérik össze ügyességüket, de ezen kívül különféle konferenciáknak és egyéb rendezvényeknek is otthon adhat a létesítmény.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Több fontos tisztségéről is lemondott Deutsch Tamás

Erre az Európai Néppárt decemberi határozata kötelezi is.

Amint erre egy tavaly decemberi döntés is kötelezi, lemondott minden európai parlamenti bizottsági tisztségéről és jelentéstevői megbízatásáról Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő, delegációvezető - tudta meg a Népszava.

Deutsch Tamás mostanáig az EP Költségvetési Ellenőrző Bizottságának egyik alelnöke volt, utódjára a lap értesülései szerint a Fidesz EP-delegációja tehet javaslatot, a testület pedig majd dönt róla.

Az Európai Néppárt frakciójának döntése alapján Deutsch Tamás a továbbiakban nem vállalhat előadói vagy árnyék-előadói megbízatást, és nem szólhat a plenáris vitákban sem.

Ismert, tavaly év végén 39 néppárti képviselő indítványozta Deutsch Tamás kizárását a frakcióból, mert elfogadhatatlannak tartotta, hogy a Gestapo szlogenjéhez hasonlította Manfred Weber frakcióvezető egyik megjegyzését a jogállam tiszteletben tartásáról. Deutsch Tamás később visszavonta nagy visszhangot kiváltott nyilatkozatát.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×