INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 13. csütörtök
Ipoly

ellenzék

2020.07.23. 14:31

Ha leváltják, távozik a politikából Igor Matovič

Az ellenzék rendkívüli parlamenti ülésen kíséreli meg leváltani Igor Matovič szlovák kormányfőt. A bizalmatlansági indítványt a kormány tartalmilag üresnek tartja, és a politikai csatározás részeként kezeli. A kormányfő tervezett leváltásának okaival a kormány nem ért egyet.
2020.07.21. 16:22

Ellenzéki össztűz az uniós megállapodásra

A kormányoldallal ellentétben nem sikerként értékelik az ellenzéki pártok az uniós költségvetésről és a helyreállítási csomagról kötött megállapodást, úgy látják, hogy a miniszterelnöknek nem sikerült elérnie azt, amire parlamenti felhatalmazást is kapott.
2020.06.17. 15:57

Ellenzék: nem szólalhattak fel meghívottak a költségvetési bizottság ülésén

A DK, a Jobbik, az MSZP és az LMP közösen tiltakozott az ellen, hogy az általuk meghívott polgármesterek és szakszervezeti vezetők nem mondhatták el a jövő évre javasolt büdzséről alkotott véleményüket az Országgyűlés költségvetési bizottságának ülésén. A Fidesz képmutatással vádolja az ellenzéket.
2020.06.15. 19:38

Csizmadia Ervin: Orbán Viktor „régi motoros”, így az történt, ami mindig szokott

A Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója szerint a miniszterelnök az elmúlt három hónapban el tudta hitetni a választókkal, hogy hiteles válságkezelő. Csizmadia Ervin az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: az ellenzék demokráciaféltő retorikájára nem érzékeny a társadalom többsége. A műsorban szó esett a Jobbik teljes átfazonírozásáról is.
2020.05.28. 20:13

Önkormányzatok: szolidaritás és csőd közeli helyzet

Kevesebb lehet jövőre a önkormányzati fejlesztés a koronavírus-járvány, illetve a központi költségvetés önkormányzatokat érintő részei miatt - állították városvezetők az InfoRádióban. Másként látják azonban az okokat és a lehetőségeket az ellenzéki és a kormánypárti politikusok.
2020.04.14. 20:26

Levelet írtak a miniszterelnöknek az ellenzéki polgármesterek

Egyebek között azt kérik Orbán Viktortól, hogy haladéktalanul rendelje el az ország összes idősotthonában a lakók és a dolgozók koronavírus-tesztelését, és tegyék ezt meg a teljes szociális ellátórendszer esetében is.
2020.03.25. 09:44

A katonák bevetéséről érdeklődik az ellenzék

A DK, a Jobbik és az MSZP képviselői az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának összehívását kezdeményezik, mert válaszokat várnak a Magyar Honvédségnek a koronavírus elleni védekezésre való bevetésével kapcsolatban.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018