INFORÁDIÓ 
2019. június 16. vasárnap
Jusztin

előválasztás

2019.06.15. 16:33

Karácsony: bárki nyeri az előválasztást, a többieknek támogatniuk kell

A budapestieket sikerült felráznia a pénteken tartott első főpolgármester-jelölti vitának, ami remélhetőleg hozzájárul ahhoz, hogy magas legyen a részvétel az ellenzéki budapesti előválasztáson - mondta Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje.
2019.06.14. 20:06

Szanyi Tibor utolsó figyelmeztetést kapott

Meglepte az MSZP-t, hogy a DK elindította Kálmán Olgát az ellenzéki előválasztáson - mondta az InfoRádióban a szocialisták elnöke. Tóth Bertalan továbbra is azt szeretné, ha Karácsony Gergely főpolgármester lenne, az MSZP-t nyilvánosan megtámadó Szanyi Tibort pedig utolsó figyelmeztetésben részesítették.
2019.06.11. 17:26

Tarlós-kihívók: újabb ellenzéki jelölt, de nem biztos

Hatra emelkedett Tarlós István kihívóinak száma a főpolgármesteri tisztségért. Közülük azonban csak négy jelölt méreti meg magát a jelenleg is zajló ellenzéki előválasztáson. Vagy mégis csak három.
2019.06.07. 11:44

Karácsony Gergely vitába száll

Lesz feladat a pártok közötti megromlott viszony helyreállításával - reagált Kálmán Olga indulására az ellenzéki előválasztáson. Az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje négy témában szeretne vitázni két ellenfelével.
2019.06.03. 10:04

Puzsér Róbert nem indul az előválasztáson

Az ellenzéket daráló ellenzéknek kellemes előválasztást kívánok! Októberben találkozunk - írja közösségi oldalán Puzsér Róbert, aki a főpolgármester-választástól nem lép vissza.
2019.04.08. 17:42

Puzsér Róbert: az MSZP már megint le akarja szalámizni az ellenzéket

Felfüggesztette az előválasztási folyamatban való részvételét Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt, miután a baloldali ellenzéki pártok az LMP és a Jobbik kihagyásával állítottak ellenzéki jelölteket a kerületek élére - erősítette meg maga az érintett az InfoRádióban. Puzsér szerint a külső kerületekben a Jobbik nélkül a Fidesz nem leváltható.
2019.04.08. 11:55

Puzsér Róbert kiszáll az előválasztásból

Az LMP és a Jobbik által támogatott főpolgármester-jelölt szerint a baloldali pártok több ponton is megszegték korábbi ígéreteiket, amikor közös kerületi polgármesterjelölteket állítottak.
2019.04.03. 21:33

Molnár Zsolt az előválasztás feltételéről beszélt

Még ebben a hónapban megszülethet a megállapodás a fővárosi ellenzék 23 kerületi polgármester-jelöltjéről, és az is eldől, hogy mikor lehet a főpolgármesteri előválasztás második fordulója - mondta Molnár Zsolt, MSZP budapesti elnöke az Inforádió Aréna című műsorában.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018