INFORÁDIÓ
2021. december 7. kedd
Ambrus

előválasztás

2021.11.11. 18:11

Schiffer András: az ellenzéknek nincs víziója arról, mihez kezdene az országgal

Markáns véleményt fejtett ki Schiffer András ügyvéd, korábbi országgyűlési képviselő az InfoRádió Aréna című műsorában az ellenzéki előválasztásról, az utána felteendő kérdésekről, és beszélt a NER-rel kapcsolatos kritikájáról, de arról is, mivel értett egyet Orbán Viktor lépései közül.
2021.11.09. 12:37

Kovács Gergely: a Kutyapárt nem szeretne ebben az összefogásban részt venni

Különös, hogy a politikai centrumban nem maradtak jelentősebb szavazótáborral rendelkező szereplők, pedig az egy elég komoly választói réteg – mondta Kovács Gergely. A Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta, legalább 71 körzetben állítanak jelöltet, átugranák a parlamenti küszöböt és komolyan politizálnának, de nem lépnének be semmiféle koalícióba.
2021.11.08. 18:52

Ungár Péter: a nyugat-európai zöldpolitikát lemásolni zsákutca

Pártja szerepéről az ellenzéki összefogásban, Karácsony Gergely visszalépéséről, a zöldpolitika magyarországi különlegességeiről, az euró bevezetésének esélyeiről és a szociális háló megerősítésének fontosságáról is beszélt Ungár Péter, a Lehet Más a Politika országgyűlési képviselője az InfoRádió Aréna című műsorában.
2021.11.04. 18:52

Tóth Bertalan: közös ügyünk van Gyurcsány Ferenccel

Lezajlott az előválasztás, ékbe kell állni, az éknek megvan a vezetője: Márki-Zay Péter – jelentette ki Tóth Bertalan az InfoRádió Aréna című műsorában. Az MSZP társelnöke beszélt arról, hogy támogathatónak tartja az ellenzéki előválasztás győztesének önálló frakcióalakítási igényét, nem lát törést a pártján belül, és nincs forgatókönyve arra, ha tavasszal veszít az ellenzéki együttműködés.
2021.10.22. 13:27

Török Gábor: biztos, hogy nem ez a legjobb végkifejlet az egyes szereplők számára

Ez egy róka fogta csuka állapot: sem a DK nem tud Márki-Zay Péter nélkül sikeres lenni, sem Márki-Zay Péter nem tud a DK nélkül sikeres lenni – mondta Török Gábor az InfoRádió Aréna című műsorában. A politikai elemző beszélt az ellenzéki listaállítás dilemmáiról, a Fidesz kommunikációs lehetőségeiről és arról, hogy Karácsony Gergely miért ütötte be a fejét a plafonba. Egy igazi, klasszikus egyrészt-másrészt elemzés a műfaj megteremtőjétől.
2021.10.19. 15:32

Elemzők az előválasztásról: Márki-Zay Péternek gúzsba kötve kell táncolnia

Kénytelen lesz az ellenzéki pártokkal együttműködni az egyébként ellenzékváltásról beszélő Márki-Zay Péter, és nemcsak a kemény üzenetet megfogalmazó Gyurcsány Ferenc, hanem az ellenzéki oldal többi szereplője is jelezni fogja neki, hogy rájuk is szüksége van – derült az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol Mráz Ágoston Sámuel és Závecz Tibor elemezte az ellenzéki előválasztás történéseit.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018