INFORÁDIÓ 
2019. november 19. kedd
Erzsébet

aréna

2019.11.15. 15:56

Potápi Árpád: az új ukrán vezetéssel már több szinten folytak egyeztetések

Emigrációs és diaszpóraközpontot hoz létre a kormány, egyebek mellett a Mikes-program keretében hazahozott értékeket, levéltári anyagokat gyűjtik össze és mutatják be az érdeklődőknek itt - mondta el az InfoRádióban a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkára, aki a kárpátaljai magyarok érdekében magyar-ukrán csúcsot sürget.
2019.11.13. 09:53

Vb-2023: bízik a megegyezésben Karácsony Gergellyel a Magyar Atlétikai Szövetség

A magyar atlétikasport megérdemli, hogy saját otthona legyen - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Gyulai Márton, az Európai Atlétikai Szövetség tanácsának tagja, a magyar szövetség elnökségi tagja. Szerinte a 2023-as világbajnokság helyszínének megépülésével együtt annak környéke is megújulna.
2019.11.12. 15:00

Szakértő: az első kérdés, hogy ki legyen a spanyol kormányfő

Főleg a jobboldali pártok megerősödését hozta a vasárnapi spanyol parlamenti választás - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatási igazgatóhelyettese. Nagy Sándor Gyula arról is beszélt, hogy az elmúlt időszakban az elszakadáspárti mozgalmak vezetése miatt a katalán politikusoknak nem jut idejük a régió irányítására.
2019.11.08. 17:25

Hétvégi műsorok a InfoRádióban - Arénák

Hétvégén az InfoRádióban hallható lesz mások mellett Vinkó József, Balázs János, Jelasity Radován, Eperjes Károly, Wéber Gábor, Sárközi Mátyás és Pallai Péter.
2019.11.06. 09:11

Kiterítette a lapjait parkolásügyben Karácsony Gergely

Egységes szemléletű budapesti rendszer kialakítására törekszik a főpolgármester. Karácsony Gergely az InfoRádió Aréna című műsorában számos tervéről beszélt, és arról is, mi történt a Tarlós István emelt összegű végkielégítéséről szóló közgyűlési szavazáskor.
2019.11.05. 20:05

Karácsony Gergely: zsákmányt ne akarjon senki!

A főpolgármester az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta, milyen tervekkel és témákkal látogat el a szerdai kormányülésre, illetve azt is, kikre számít a fővárosi tulajdonú cégek élén. Bejelentette: valamilyen formában kitiltaná a hajókat a Duna belvárosi szakaszáról.
2019.11.05. 19:11

Megoszlik a szakértők véleménye a Borkai-botrány tényleges hatásáról

A Nézőpont Csoport vezetője szerint a Borkai-botrány mozgósította a Fidesz-ellenes szavazókat, s ezzel pártpolitikai szavazást kreált a főpolgármester-választásból, ami Karácsony Gergely javára döntötte el a versenyt. A Publicus Intézet ügyvezető igazgatója szerint nem a Borkai-ügy hozott jelentős fordulatot a főpolgármester-jelölti versenyben, hanem az előválasztás második fordulója. Az elemzők az InfoRádió Aréna című műsorának voltak a vendégei.
2019.11.03. 12:55

Kiderült a magyar sportélet egyik legsikeresebb párosának titka

Soha nem akarta más edzőhöz küldeni fiát, a világbajnok kajakozó Kopasz Bálintot – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában édesanyja és edzője, Demeter Irén, akivel erre az évre már a magyar sportélet egyik legsikeresebb párosát alkották.
2019.10.31. 21:09

Ünnepi és hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

Az Aréna korábbi vendégei közül számosan már nincsenek közöttünk, de a pénteki ünnepen újra hallhatjuk a velük készült Aréna-interjúkat. Mások mellett hallhatják Esterházy Pétert, Csoóri Sándort, Makk Károlyt, Gyurkovics Tibort, Kopp Máriát, Vukán Györgyöt, Jókai Annát és Polcz Alaine-t.
2019.10.31. 18:59

Ursula von der Leyen még elgondolkodhat a portfóliócserén

Az Európai Bizottság megválasztott elnökét valószínűleg az európai parlamenti erőviszonyok befolyásolják majd abban, hogy Magyarország megtarthatja-e a bővítési portfóliót – vélekedett az InfoRádió Aréna című műsorában a Bruxinfo főszerkesztője. Gyévai Zoltán éppen ezért nem zárja ki, hogy a végén csere lesz a magyar és a román jelölt között, így Várhelyi Olivér a közlekedési területért felelhet.
2019.10.31. 16:38

Vida József: hiszünk az élelmiszeripar zászlóvivőiben

Vida József büszke arra, hogy fél év alatt 175 milliárd forintnyi vállalati hitelt helyezett ki, a szuperállampapír viszont szerinte még nem érte el azt a célt, hogy a lakossági készpénzállomány megjelenjen a gazdaságban, aminek korántsem csak az autóipar a húzóágazata. A bankvezető az InfoRádió Aréna című műsorának vendége volt.
2019.10.31. 06:00

Benkő Tibor: az új hadosztályparancsnokság a régió vezetési képességét biztosítaná

Székesfehérváron létrehozzák a Közép-európai Hadosztályparancsnokságot. A honvédelmi miniszter szerint ezt felajánlották a NATO struktúrájába is. Ez a bázis is a régió vezetési képességét biztosítaná, emelte ki az InfoRádió Aréna című műsorában Benkő Tibor, aki a szolnoki Regionális Különleges Műveleti Parancsnokságról is beszélt.
2019.10.30. 20:40

Vida József: közösségi bank voltunk és az is maradunk

Az ország ötödik legnagyobb bankja jön létre az elkövetkező napokban, az összeolvadás kulcsfeladata az informatikai rendszerek egyesítése. Az ügyfelek néhány változást már a november eleji újrainduláskor érezhetnek - mondta a Takarékbank elnök-vezérigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
2019.10.29. 17:52

Lovász László: az MTA a legalkalmasabb fórum a tudományos együttműködésekre

Megfelelő ösztöndíjakkal és a magyar tudomány eredményeinek bemutatásával lehet megállítani a tehetségek elvándorlását - véli a Magyar Tudományos Akadémia elnöke. Lovász László az InfoRádióban arról is beszélt, hogy integrációs szerepet szán a kutatóhálózataitól megfosztott MTA-nak: összedolgozásra kell bírni a tudósokat egy-egy kutatás érdekében.
2019.10.25. 19:00

Bogárdi Szabó István: Mi van ezen szégyellnivalója egy politikusnak?

A reformációra emlékezve a megújító igyekezetet ünnepeljük – fogalmazott Bogárdi Szabó István. A Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában arról is beszélt, hogy a kereszténységnek a 16. században vissza kellett térnie a lényeghez. A püspök arról is beszélt, szerinte, ha egy politikus keresztyénnek vallja magát, akkor számon is lehet ezt kérni rajta.
2019.10.24. 17:19

Az '56-os megtorlóítéletek után most jönnek a korábbi időszak törvénysértő perei

1945 és 1989 között 1220 embert végeztek ki Magyarországon, ám ezekről a perekről nincs átfogó nyilvántartás – mondta az InfoRádióban Földváryné Kiss Réka, a Nemzeti Emlékezet Bizottságának elnöke, aki a Szovjetunióba elhurcolt sok százezer magyar hadifogolyról érkező információkra is kitért az Aréna műsorában.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018