INFORÁDIÓ 
2020. október 1. csütörtök
Malvin

aréna

2020.09.28. 20:43

Dupla DVD-n Ákos tavalyi Aréna-koncertje

A kiadványon a két est valamennyi dala szerepel számos extrával, az idei Aréna-koncertet viszont a járványveszély miatt jövő december 11-re halasztották.
2020.09.25. 15:57

Szakértők: törékenyebb Olaszország „furcsa képződménye”, mint valaha

Olaszországban a baloldali kormányerő, a Demokrata Párt és a Liga vezette jobboldali koalíció is három–három tartományt szerzett meg a helyhatósági választásokon. A jobboldal így már összesen tizenöt tartományt ellenőriz a húszból. Szomráky Béla italianista az InfoRádió Aréna című műsorában úgy vélte: az ellentétek kiéleződése miatt tovább gyengülhet az eddig is törékeny kormánykoalíció. Eközben a parlamenti képviselők számának csökkentéséről tartott sikeres népszavazás megerősítette a kezdeményező kormánykoalíciós Öt Csillag Mozgalmat, amely ugyanakkor a helyhatósági választás egyik vesztesének tekinthető – tette hozzá Molnár Anna, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense.
2020.09.22. 21:47

Nagy tesztnek szánja az UEFA a budapesti Szuperkupa-meccset - a nap hírei

A korábban jelzettnél nagyobb gazdasági visszaesésre számít az idén a nemzeti bank. Az Egészségügyi Világszervezet várakozásai szerint legkorábban az év végére lehet meg a védőoltás az új koronavírus ellen. A koronavírus-világjárvány miatt törölték a hagyományos stockholmi Nobel-díjátadó ünnepséget is. Az InfoRádió megfontosabb keddi hírei.
2020.09.21. 20:46

Japán-szakértő: komoly gondokkal áll szemben a felkelő nap országa

A következő években az is kialakulhat Japánban, hogy egy munkavállalónak akár 2-3 idős embert is el kell tartania – hívta fel a figyelmet az InfoRádió Aréna című műsorában a Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatója. A távol-keleti szigetországban Szuga Josihide lett az új miniszterelnök.
2020.09.18. 19:20

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

Az InfoRádióban ezen a hétvégén mások mellett hallható lesz Merkely Béla, Jakab Ferenc, Csató Gábor, Magyarics Tamás, Vashegyi György, Baán László és Kemecsi Lajos.
2020.09.11. 15:06

Kemecsi Lajos: nem ördögtől való, ami történik

Csaknem 7000 négyzetméteren rendeznek majd állandó és időszaki kiállításokat a Néprajzi Múzeum év végére szerkezetkész új épületében, amelyben könyvtár, különböző rendezvényterek, vetítő és étterem is lesz – mondta Kemecsi Lajos főigazgató az InfoRádió Aréna című műsorában. Baán László, a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa kiemelte: a kulturális intézmény a kor elvárásainak megfelelő, komplex élményt nyújt majd a látogatóknak.
2020.09.09. 18:36

Elemzők: a kilábaláshoz meg kell akadályozni a fogyasztáscsökkenést

A 7-9 százalékosra módosított GDP-arányos költségvetési hiánycél mintegy 300-400 milliárd forintos mozgásteret hagy a kormánynak az őszi gazdaságélénkítő csomagra, amely akkor lehet a leghatékonyabb, ha a munkaerő-piaci stabilitást és a jövedelempótlást is elősegíti – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorából.
2020.09.04. 17:28

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz mások mellett Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár, Magyarics Tamás egyetemi tanár és Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke
2020.09.03. 16:30

Szállodák, éttermek: "tömegesen fognak most elvérezni"

Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában "nem fenyeget és nem sír", de a kormányzatnak látnia kell szerinte a befektetési lehetőséget az ágazatban, a pénz ugyanis jövő tavasszal vissza fog jönni.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018