INFORÁDIÓ 
2020. április 2. csütörtök
Áron

aréna

2020.03.30. 20:43

„Mindenkinek csapás” – sportközgazdász a járvány okozta borús helyzetről

Az InfoRádió Aréna című műsorának nyilatkozó sportközgazdász szerint nem lesz haszonélvezője a mostani válságnak a sportvilágban; ez a helyzet mindenkinek csapás. A 2022-es pekingi téli olimpia és több korábbi nyári játékok szervezőbizottságának tagja pedig arra hívta fel a figyelmet, az olimpia elhalasztása több ezer szerződést érint.
2020.03.24. 19:40

Velkey György: nagyon sok múlik az egészségügy felkészítésében az utolsó napokon

Ha az utolsó napok előkészületei is sikeresek, az egészségügy – a kiinduláshoz képest – a lehető legjobb állapotban várja majd a járványt – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója. Velkey György szerint azonban kevés a szakember, és az eszközök terén is van lemaradás. A műsorban az is elhangzott, hogy nemcsak az egészségügyi ellátórendszertől, de az emberek egészségügyi állapotától is függ, hogy milyen kimenetele lesz a koronavírus-járványnak.
2020.03.21. 18:11

Cseke Péter: sok mindent át kell majd értékelni a járvány után

A vidéki színházak igazgatói folyamatosan egyeztetnek arról, hogy a teátrumok zárva tartása mellett miként tarthatják a kapcsolatot közönségükkel. Erről Cseke Péter, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház igazgatója beszélt az InfoRádióban.
2020.03.19. 15:54

Feledy Botond: a járvány fontos mentális gátat is eltörölt

Az Európai Unió termelési kapacitásait át kell alakítani a jövőben - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Feledy Botond külpolitikai elemző. A szakértő arról is beszélt, hogy a kialakult helyzet sok mindent meg fog változtatni az életünkben.
2020.03.17. 20:26

Szakértő: veszélyes vizekre evez Kína az összeesküvés-elméletekkel

Arcvesztés érte Kínát a koronavírus-járvány kitörése miatt, mostanra azonban a járvány elleni globális harc zászlóvivőjeként tűnhet fel a világban – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Salát Gergely sinológus, aki szerint a kommunista országnak kettős válsággal kell szembenéznie.
2020.03.13. 18:36

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz mások mellett Varga Mihály pénzügyminiszter, Wéber Gábor Forma-1-es kommentátor, Sebő Ferenc Kossuth-díjas előadóművész, dalszerző, a Nemzet Művésze, Jakab Ferenc virológus, a Pécsi Tudományegyetem tanára.
2020.03.13. 12:00

Kovács Zoltán: egymillió szájmaszk érkezik a napokban

A koronavírus miatti veszélyhelyzetben az eddiginél felelősebb magatartást vár a Magyar Orvosi Kamarától a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, aki szerint a rendkívüli jogrendben nem lehet bérproblémákat emlegetni, politikai követeléseket megfogalmazni.
2020.03.12. 12:26

Van ígéretesnek tűnő szer, és már folynak a klinikai kísérletek

Az oltóanyag kifejlesztése azonban már hosszabb folyamat lesz – jegyezte meg Müller Viktor biológus az InfoRádió Aréna című műsorában. Az ELTE tudományos munkatársa arra is kitért, az új típusú koronavírus úgy is fertőz, hogy gyakorlatilag nem produkál tüneteket.
2020.03.10. 17:33

Koronavírus – „nem szabad azt gondolni, hogy lassan kezd kifújni”

A görög rendőrség és határőrség tartja a török–görög határt, nem nyitott a menekültek útja Európa felé – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem címzetes egyetemi tanára a koronavírussal kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet, bár az operatív törzs jól kezeli a helyzetet, de a lakosságnak is vannak kötelességei.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018