INFORÁDIÓ
2022. december 4. vasárnap
Barbara, Borbála

aréna

2022.12.02. 20:46

Hétvégi műsorok az InfoRádióban – Arénák

A hétvégén az InfoRádióban hallható lesz mások mellett Prőhle Gergely, Nagy István, Szabó Bálint, Gálffi László, Jakab Zsófia, Németh Balázs, Ürge-Vorsatz Diana.
2022.11.29. 12:52

Nagy István: fenékküszöb-emeléssel kellene szabályozni a Tiszát

Az agrárminiszter szerint fontos lenne megemelni a Tisza vízszintjét Csongrádnál, mert ezzel a talajvízszint is növelhető lenne. Nagy István az InfoRádió Aréna című műsorában úgy vélte: fenékküszöb építésével 0,5-1 méterrel lehetne növelni a folyó vízszintjét. Az elképzelésről társadalmi egyeztetést is szükségesnek tart a tárcavezető.
2022.11.25. 17:58

Hétvégi műsorok az InfoRádióban – Arénák

A hétvégén az InfoRádióban hallható lesz mások mellett Kónya Imre, Köbli Norbert, Nógrádi György, Vukovich Gabriella, Wéber Gábor, Törk Gábor, Jakab Zsófia és Bagdy Emőke is.
2022.11.24. 09:10

Vukovich Gabriella: a népszámlálás nehezén túl vagyunk, most jön a pótösszeírás

Nagyon sikeres volt a népszámlálás online szakasza, összesen hétmillió személyi kérdőív érkezett be – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Vukovich Gabriella, a Központi Statisztikai Hivatal elnöke. A műsorban arról is szó esett, hogy hosszabb idő, amíg átállnak teljesen az adminisztratív forrásokból származó adatokra.
2022.11.18. 14:49

MNB-alelnök: gyanút foghattak volna a Falcon-ügyfelek, mert ilyen csodák nincsenek

Legalább 4-5 ezer ügyfél érintett abban a piramisjáték-szerű ügyben, amely miatt még november elején indított piacfelügyeleti eljárást a Magyar Nemzeti Bank – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kandrács Csaba, a Magyar Nemzeti Bank pénzügyi szervezetek felügyeletéért és fogyasztóvédelemért felelős alelnöke. A műsorban egyebek mellett arról is szó esett, hogy az az emelkedő kamatkörnyezet ellenére még mindig jobb választás a fix kamattal felvett hitel.
2022.11.14. 19:35

Új feladatokat kap Csák János, de van, amiről le kell mondjon a minisztériuma

Több terület is minisztériumot cserél a kormányon belül - derült ki a kulturális és innovációs miniszter szavaiból. Csák János az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: a megszűnő Technológiai és Ipari Minisztériumból az innovációs tárcához kerül a felnőttképzés. Ugyanakkor a vállalkozásfejlesztésért és a foglalkoztatáspolitikáért a jövőben a Nagy Márton vezette Gazdaságfejlesztési Minisztérium felel majd.
2022.11.04. 18:12

Hétvégi műsorok az InfoRádióban – Arénák

A hétvégén az InfoRádióban hallható lesz mások mellett Lopes-Szabó Zsuzsanna, Rókusfalvy Pál, Stumpf István, Szenes Zoltán, Navracsics Tibor, Deutsch Tamás, Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre.
2022.11.03. 15:03

Stumpf István: a magyar bor nagyon hasonlatos a magyar futballhoz

A Tokaj-Hegyalja Egyetem kuratóriumának elnöke szerint a magyar bor kezd felzárkózni a nemzetközi élmezőnyhöz, a nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztos pedig úgy véli, hogy jobb áron kellene értékesíteni a piacon a Magyarországon előállított borkülönlegességeket. Az InfoRádió Aréna című műsorának Stumpf István és Rókusfalvy Pál volt a vendége.
2022.10.28. 17:45

Hétvégi műsorok az InfoRádióban – Arénák

Mások mellett Szijjártó Péter és Bereményi Géza a hosszú hétvége műsorában, hétfőn pedig rendkívüli műsorrend többek között Esterházy Péterrel, Haumann Péterrel és Makk Károllyal.
2022.10.16. 20:28

Győrffy Balázs: a belvíz még mindig jobb lenne az aszálynál

Paradigmaváltásra és több száz milliárd forintos beruházásra van szükség Magyarországon ahhoz, hogy öntözéssel és a csapadékvíz talajban tartásával meg lehessen előzni az ideihez hasonló rendkívüli aszályos időjárást – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke. Arról is szó esett, hogy egy év alatt megduplázódtak, megháromszorozódtak az egy hektárra jutó termelési költségek a mezőgazdaságban az energia, a munkaerő és az importanyagok árának emelkedése miatt.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018