INFORÁDIÓ 
2020. július 14. kedd
Örs, Stella

aréna

2020.07.13. 18:30

Sz. Bíró Zoltán: rendkívül nehéz helyzetbe sodródhat Oroszország

20 millió voksot csalhattak el Oroszországban az alkotmánymódosításról tartott szavazáson – jelentette ki az InfoRádió Aréna című műsorában Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő. A műsorban arról is szó esett, hogy Oroszország számára komoly problémát jelenthet a dekarbonizáció, elsősorban a kőolaj háttérbe szorulása.
2020.07.10. 23:00

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

Az InfoRádió műsorában a hétvégén mások mellett hallható lesz Merkely Béla, Kövér László, Rudolf Péter, Káel Csaba, Jelasity Radován, Sz. Bíró Zoltán, Palkovics László.
2020.07.09. 18:55

Az oltalmazási kérelmekre is hatással van a járvány

Megnőttek az egészségiparhoz köthető új oltalmazási igények a koronavírus-járvány alatt – mondta az InfoRádióban a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke. Pomázi Gyula beszélt a Magyarországon jövőre várható új szerzői jogi szabályozásról is.
2020.07.06. 19:28

Világsztárok egész sorát vonultatja fel a Müpa egyedülálló újítása

Jó döntés volt az idén 15. születésnapját ünneplő Müpa létrehozása – fogalmazott az Aréna csütörtöki felvételén Káel Csaba, az intézmény vezérigazgatója, aki arról is beszámolt, miként képzelhető el a kulturális intézmény bővítése. A magyar nemzeti mozgóképipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos arról is beszélt, hogy a külföldi bérmunkák felfutása előtt már nincs akadály.
2020.07.03. 17:00

Wéber Gábor: a 24. órában érkezett az életmentő döntés a Forma–1-ben

Elengedhetetlen volt a költségcsökkentés a Forma–1-ben, hiszen így is több szereplő a túlélésért küzd – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Wéber Gábor. A magyar közvetítés vezető kommentátora arról is beszélt, hogy a Hungaroring modernizációja szükséges, de a pálya vonalvezetésén nem lenne érdemes változtatni.
2020.06.30. 12:48

Európa cenzúrázatlanul: online konferenciát tart Orbán Viktor szerb és szlovén kollégájával

Július 8-án online konferenciát tartanak Orbán Viktor magyar miniszterelnök, Aleksandar Vucic szerb elnök és Janez Jansa szlovén miniszterelnök részvételével – jelentette be a család - és ifjúságügyért felelős államtitkár az InfoRádió Aréna című műsorában. Hozzátette: az eszmecserén a hazájukban nagy arányban megválasztott néppárti politikusok Európáról alkotott elképzeléseiket vázolják majd. A tárcavezető beszélt a családtámogatási könnyítésekről is.
2020.06.25. 14:25

Szakértők: tovább zsugorodik az MSZP, a Jobbikot fenntartja a vidék

A Fidesz nem tudta jelentős támogatottságra váltani azt a bizalmat, amit a koronavírus-járvány kezelése során szerzett. Az ellenzéki térfélen a Momentum és a DK versenyfutása, valamint az MSZP morzsolódása figyelhető meg, a Jobbik támogatottságának csökkenése megállt. Az InfoRádió Aréna című műsorában Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont csoport vezetője és Závecz Tibor, a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője elemezte a politikai helyzetet.
2020.06.24. 15:34

Augusztus közepétől indulhat a felnőttképzési diákhitel igénylése

1,2 millió forint kamatmentes és szabad felhasználású hitelhez juthatnak a döntően informatikai képzésben résztvevők - mondta el az InfoRádióban a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója. Magyar Péter arról is beszélt, hogy a Diákhitel Központ lehet az első teljesen digitalizált állami vállat.
2020.06.23. 12:23

Megnyílhat az út Koszovó Szerbia általi elismerése előtt

Sikeresen lezajlott a szerb radikálisok középre húzása, ebből alakult ki egy stabil politikai tényező déli szomszédunknál - vélekedett az InfoRádió Aréna című műsorában Juhász József Balkán-szakértő, aki szerint most megnyílhat az út Koszovó elismerése előtt.
2020.06.22. 16:04

Varga Judit: a különleges időkben az egyén helyett a közösség jogai kerülnek fókuszba

Jelenleg járványügyi készültség van az országban, az egészségügyi törvény alapján lehet a legszükségesebb védelmi intézkedéseket bevezetni – nyilatkozta az InfoRádió Aréna című műsorában az igazságügyi miniszter. Varga Judit beszámolt azokról az intézkedésekről, amelyeket a rendkívüli jogrend kivezetése után át kellett vezetni a rendes jogrendbe. A tárcavezető arra is kitért, miért maradhat benne a Btk.-ban a rémhírterjesztés büntethetősége.
2020.06.20. 11:39

Szabó Zsuzsa: az első hetek nagyon kemények voltak

A Pedagógusok Szakszervezete készül egy újabb érdekegyeztetésre a bérekről a kormánnyal, ha az eredménytelenül zárul, összeül a sztrájkbizottság. A tanároknak felemás tapasztalatai vannak a digitális tanrendről, az iskolaőrség pedig komoly kérdéseket vet fel - mondta az InfoRádióban az érdekképviselet elnöke.
2020.06.19. 20:17

Varga Judit: az európai döntéshozókat felkészületlenül érte a járvány

Az igazságügyi miniszter az Inforádió Aréna című műsorában beszélt a feltételes szabadlábra bocsátás felülvizsgálatáról, a börtönkártérítésről és arról is, hogy a civil szervezetek külföldi finanszírozásáról szóló magyar törvény átalakításáról a kormány egyeztet majd Brüsszellel.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018