eur:
393.87
usd:
364.75
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
SANTA FE, NEW MEXICO - OCTOBER 22: A sign directs people to the road that leads to the Bonanza Creek Ranch where the movie Rust is being filmed on October 22, 2021 in Santa Fe, New Mexico. Director of Photography Halyna Hutchins was killed and director Joel Souza was injured on set while filming the movie Rust at Bonanza Creek Ranch near Santa Fe, New Mexico on October 21, 2021. The films star and producer Alec Baldwin discharged a prop firearm that hit Hutchins and Souza. (Photo by Sam Wasson/Getty Images)
Nyitókép: Sam Wasson/Getty Images

Alec Baldwin megegyezett áldozata családjával

A szerencsétlen filmest véletlenül lőtte le a színész egy film forgatáson.

Alec Baldwin és a Rust című western producerei megegyeztek a film tavaly októberben elhunyt operatőrének, Halyna Hutchinsnak a családjával. Az operatőrt egy kellékfegyverrel Baldwin lőtte le véletlenül a filmforgatáson.

"Bírósági jóváhagyás függvényében egyezségre jutottunk a Rust producerei, köztük Alec Baldwin és a Rust Movie Productions, LLC ellen indított, vétkes hanyagságból történt halálesettel kapcsolatos perünkben. A megegyezés részeként a keresetet visszavonjuk" - idézte a néhai operatőr férjének, Matthew Hutchinsnak a közleményét szerdán a deadline.com hollywoodi hírportál.

Az egyezség részeként Matthew Hutchins a Rust executive producere lesz. A film forgatása az eredeti szereposztással januárban folytatódik.

"Mindannyian úgy gondoljuk, hogy Halyna halála szörnyű baleset volt. Hálás vagyok, hogy a producerek és a szórakoztatóipari közösség összefogott, hogy tisztelegjenek Halyna utolsó munkája előtt" - fogalmazott Hutchins.

A megállapodást a Rust Movie Productions, LLC ügyvédje is üdvözölte, Baldwin ügyvédje, Luke Nikas pedig hozzátette: mindenki abban volt érdekelt, hogy olyan megállapodás szülessen, amely Halyna fiának a legjobb. "Hálásak vagyunk mindenkinek, aki hozzájárult ennek a tragikus és fájdalmas helyzetnek a megoldásához" - hangsúlyozta.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×