eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Egy hónapig biztosan nem mozdul a füzesabonyi rém

Őt gyanúsítják a keddi gyilkossággal. 19 éves.

Letartóztatta a bíróság vasárnap a füzesabonyi emberölés gyanúsítottját - tájékoztatta az Egri Törvényszék az MTI-t.

A közlemény szerint az Egri Járásbíróság egy hónapra rendelte el a letartóztatását annak a 19 éves férfinak, akit azzal gyanúsítanak, hogy június 16-án éjjel Füzesabonyban megölte ismerősét.

A döntést azzal indokolták, hogy a fiatal olyan súlyos, magas büntetési tétellel fenyegetett cselekmény elkövetésével gyanúsítható, mely miatt szabadlábon hagyása esetén

fennállna a veszélye, hogy a hatóságok elől megszökik vagy elrejtőzik.

Ennek lehetőségét növeli, hogy a gyanúsított lakó- és tartózkodási helyét gyakran váltogatja, továbbá az is feltehető, hogy szabadlábra kerülése esetén újabb bűncselekményt követne el - fogalmazott az Egri Törvényszék.

A döntést az ügyész és a gyanúsított tudomásul vette, a védő nem volt jelen az ülésen, neki három napja van a nyilatkozattételre - tették hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×