eur:
393.32
usd:
367.35
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Police.hu

Megkéselte vitapartnerét – a holttest több mint egy hónapig szőnyegbe csavarva feküdt a lakásban

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki egy késsel leszúrta ismerősét, majd egy szőnyegbe csavarta a holttestet, amely ezután több mint egy hónapig feküdt a lakásban.

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az ellen a 61 éves pécsi férfi ellen, aki 2018 októberében egy késsel leszúrta ismerősét. A rendőrségre 2018. november 24-én kora este érkezett bejelentés arról, hogy holttest van egy pécsi lakásban – írja a Police.hu.

A helyszíni szemle és az elsődleges adatok alapján a rendőrök megállapították, hogy a sértett halálát idegenkezűség okozta. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták, majd előállították, és kihallgatták gyanúsítottként.

A rendőrök az ügy vizsgálata során megállapították, hogy a férfi 2018. október 22-én délután otthonában összeveszett ismerősével, majd egy késsel megsebesítette vitapartnerét, aki életét vesztette.

Ezt követően a holttestet egy szőnyegbe csavarta, amely ezután több mint egy hónapig feküdt a lakásban.

A rendőrök a férfit őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a Pécsi Járásbíróság november 27-én elrendelt. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában
szakértők az Arénában

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.

Závecz: a legerősebb a Fidesz, de hat induló is megugorhatja a küszöböt az EP-választáson

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyedének támogatottságára számíthatott; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss közvélemény-kutatásából. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort, a Závecz Research ügyvezetőjét kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×