eur:
393.59
usd:
368.11
bux:
66311.1
2024. április 24. szerda György

Nyíregyházi kettős gyilkosság: egyre több információ derül ki!

A fegyveres támadó szabályosan kivégezte a családi házban élőket, s egy harmadik férfit is megsebesítve elmenekült. Egyes értesülések szerint szerelmi ügy áll a háttérben.

A szon.hu tudósítása szerint a Friss utcán mintegy húsz házas részt lezártak a rendőrök. Se ki, se be! Megy a helyszíni adatgyűjtés, az információk pontosítása.

Az utcában hiába érdeklődtek, senki sem hallott, vagy látott semmit, hiszen a tragédia az egyik házban történt.

Pápai György, az Országos Mentőszolgálat regionális orvosigazgatója a lapnak elmondta: a Friss utcai családi házba kiérkező mentők egy halott fiatal nőt találtak, egy férfit pedig életveszélyes fejsérülésekkel a nyíregyházi traumatológiai centrumba vittek. A házban egy hét év körüli ikerpár is tartózkodott, ők azonban nem sérültek meg.

A közelben élők döbbenten adják egymásnak a híreket. Egy közelben lakó férfi úgy tudja, hogy egy építkezési vállalkozó és családja ősszel költözött a Friss utcába. Úgy hírlik, a középkorú házaspárnak az ikergyermekeit nem bántották. Úgy tudja, hogy a rendőrök részletes leírást adtak a vélt elkövetőről, akit természetesen forró nyomon nagy erővel keresnek.

Kerékpárral menekült

A Kelet-Magyarország helyszínen tartózkodó újságírója szerint a 49 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, az elhunyt feleség negyven esztendős volt. A délután háromnegyed négy körül történt tragédiára úgy derült fény, hogy az egyik gyerek, egy kislány az utcára rohanva kért segítséget.

A környékbeliek úgy tudják, hogy a fehér pólós, csuklyás gyanúsított kerékpárral menekült el a helyszínről, amit a rendőrség nem erősített meg.

A rendőrségi is megszólalt az ügyben

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság legfrissebb közleménye szerint, a rendelkezésre álló adatok alapján 2016. augusztus 31-én 15 óra körül Nyíregyházán egy családi házban lövéseket adott le egy eddig ismeretlen férfi az ott lakó házaspárra.

Az asszony az őt ért lövés következtében olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, férjét a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték. Az elkövető a cselekmény után ismeretlen helyre menekült.

A férfi beazonosítása és felkutatása folyamatban van, a megyei rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást. 

További részéletek a szon.hu cikkében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×