eur:
389.19
usd:
362.62
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Berki Krisztián főpolgármester-jelölt nyilatkozik a sajtó munkatársainak, miután leadta szavazatát az önkormányzati választáson a XIII. kerületi Madarász Viktor óvodában kialakított szavazókörben 2019. október 13-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Az elhunyt Berki Krisztián ügyében lezártak egy nyomozást

Vádemelést javasol a Berki Krisztián halála után kábítószer birtoklása miatt meggyanúsított férfi ügyében a rendőrség.

A Magyar Nemzet információja szerint eljárás iratait már megküldték az ügyészségnek. A Berki-ügyben van még egy gyanúsított, a médiaceleb feltételezett dílere, az ő esetében a rendőrség tovább folytatja az eljárást.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk Berki Krisztiánt médiasztárt tavaly májusban találták holtan IX. kerületi otthonában. Az idegenkezűséget kizárták, de hivatalosan azt nem közölték, mi vezetett a médiasztár halálához.

A lap azt is írja, hogy drog lehetett Berki Krisztián lakásán, és feltételezhető, hogy azt egy vecsési férfi adta el neki. K. István jelenleg szabadlábon védekezik, ahogy az a férfi is, aki ellen kábítószer birtoklása miatt indítottak eljárást, szintén a Berki-ügyhöz kapcsolódóan.

Az ő esetében fejeződött be a nyomozás rendőrségi szakasza, és az illetékes ügyészség dönt majd arról, hogy vádat emel-e.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×