INFORÁDIÓ 
2020. február 18. kedd
Bernadett

tűz

királyszentistván

veszprém megye

Tűzoltók dolgoznak a királyszentistváni hulladéklerakóban keletkezett tűz oltásán 2019. augusztus 10-én. Közel ezer négyzetméteren ég hulladék, az oltásán több mint nyolcvan tűzoltó dolgozik.

Még mindig nem oltották el a hatalmas tüzet a Balaton közelében

Infostart

Királyszentistvánon szombaton csaptak fel a lángok, a tüzet hétfő reggelre sem sikerült eloltani, pedig 80 tűzoltó is dolgozott a helyszínen egész vasárnap. A lángok oltásán hétfő reggel is tizennégy tűzoltóegység dolgozik.

Szombat délután meggyulladt, és négy méter magasan, hatvan méter hosszan, mintegy ezer négyzetméteren égett Királyszentistvánnál a kommunális hulladék.

Hétfő reggel még mintegy kilencszáz négyzetméternyi területen ég a bálázott hulladék a Veszprém megyei Királyszentistván külterületén, egy szeméttelepen. A lángok oltásán a veszprémi, a pétfürdői, a siófoki, a székesfehérvári, a pápai, az ajkai és a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók közös erővel, több oldalról támadva dolgoznak.

A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

A katasztrófavédelmi mobil labor folyamatos méréseket végez a környező településeken, a mérések sehol nem mutatták ki veszélyes anyag jelenlétét a levegőben - olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

Nyitókép: Tűzoltók dolgoznak a királyszentistváni hulladéklerakóban keletkezett tűz oltásán 2019. augusztus 10-én. MTI/Mátyus Tamás
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018