eur:
392.85
usd:
366.2
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Blikk: Kiss László korábban is erőszakoskodott

A Blikk információi szerint nem először erőszakoskodott Kiss László a margitszigeti sportuszodában, amikor 1961 nyarán a szintén úszó Várszegi Lajossal és Lantos Lászlóval a létesítmény egyik lakásában csoportosan megerőszakoltak egy fiatal lányt, a múlt szombaton nyilvánosság elé álló Takáts Zsuzsannát.

A Blikk szerint a nemi erőszak elsőfokú ítéletéből egy másik ügy részletei is kiderültek. E szerint Kisst még 1961 elején a Magyar Úszószövetség egy másik erőszakos tett miatt három hónapra felfüggesztette.

Az esetből nem lett rendőrségi ügy, ám a testület elnöksége január 26-tól április 26-ig mindennemű sporttevékenységtől és az uszodák látogatásától eltiltotta a versenyzőt, mert 1960. december 30-án két társával szexre akartak kényszeríteni egy 18 éves tinilányt a margitszigeti medencében.

Azt nem tudni, kik voltak akkori tettestársai.

Mint a Blikk írja, Takáts Zsuzsanna, a nyilatkozó áldozat is úgy tudja, nem ő volt az egyetlen, akit támadás ért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×