eur:
392.85
usd:
366.2
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Hét embert öltek meg egy texasi lakásban

Hét lelőtt áldozatra bukkantak karácsony napján a texasi Grapevine település Fort Worth elővárosának egyik lakásában - közölte vasárnap a helyi rendőrség.

A nyomozók feltételezik, hogy az egyik áldozat kezdhetett lövöldözni, de hogy mi lehetett az indítéka, arról a hatóságoknak fogalma sincs.

A lakás konyhája és nappalija közötti részben bukkantak rá a négy nő és három férfi tetemére. Az áldozatok 18 és 60 év közöttiek voltak. Két pisztoly hevert mellettük. A végzetes lövések azt követően érték őket, miután kibontották a karácsonyi ajándékokat.

Az egyik illetékes elmondta, hogy sürgősségi hívás futott be a rendőrségre, de a vonal másik végén senki nem szólalt meg. Ezt követően szálltak ki a rendőrök a házhoz.

Az áldozatok személyazonosságát egyelőre még nem állapították meg. Annyi bizonyos, hogy egymás rokonai lehettek, és a karácsonyi ünnepekre jöttek össze, vagyis nem mindegyikük lakott a házban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×