eur:
400.05
usd:
362.13
bux:
73059.71
2024. október 2. szerda Petra

Eddie Murphy megnősül - tudja meg Ön is a titkokat!

Még a hétvégén megnősül Eddie Murphy, aki Tahiti szigetén mond örök(?) hűséget menyasszonyának, Tracey Edmondsnak. A színész, párja és a családtagok már pénteken megérkeztek Tahitire. A pár hölgytagja korábban annyit elárult, hogy zártkörű, bensőséges ceremóniát terveznek.

Fél évnyi jegyben járás után feleségül veszi kiválasztottját Eddie Murphy. A színész és Tracey Edmonds az év utolsó hétvégéjén fogadnak (remélhetőleg) örök hűséget egymásnak.

A párt jól ismerők szerint bensőséges, szűk körű esküvő lesz. Tracey Edmonds (aki korábban a zenei mogul Kenneth "Babyface" Edmonds felesége volt) először októberben beszélt arról, hogy még az év vége előtt összeházasodnak Eddie Murphyvel.

"A násznép sokkal kisebb lesz, mint az első esküvőmön" - nyilatkozta az egyik amerikai magazinnak. Eddie Murphy idén júliusban kérte meg barátnője kezét, tévénézés közben.

Mint azt Tracey Edmonds elmesélte, a színész odasétált hozzá, majd legnagyobb meglepetésére térdre ereszkedett. A nő megkérdezte, mégis mit csinál, mire Eddie Murphy azt felelte: "Éppen megkérlek, hogy gyere hozzám feleségül".

"Meg sem bírtam szólalni, ahogy megláttam a gyűrűt" - nyilatkozta Tracey Edmonds.

Címlapról ajánljuk

Izraeli válaszcsapástól tart Irán - számba vettük a lehetőségeket

A zsidó államra mért tömeges rakétacsapás nem maradhat válasz nélkül - közölte Benjamin Netanjahu. Katonai elemzők most azt találgatják, vajon konkrétan mire gondolhatott az izraeli kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×