eur:
392.23
usd:
365.36
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Visszaült az iskolapadba Wayne Rooney

Ismét tanul Wayne Rooney, az angol Manchester United labdarúgója. A még mindig csak 22 éves csatár nagy fába vágta a fejszéjét: elhatározta, hogy matematikából és angol nyelvből is leérettségizik.

Visszatért az iskolapadba Wayne Rooney, (még ha csak virtuálisan is, hiszen természetesen magántanár jár hozzá...), aki elhatározta, hogy pótolja eddigi mulasztását és matematikából és angol nyelvből leérettségizik.

A Manchester United és az angol válogatott 22 éves labdarúgója most már bánja, hogy az Evertonnál töltött évei alatt nem fordított nagyobb figyelmet szelleme pallérozására.

"Wayne rengeteg tanácsot kapott a Manchester menedzserétől, Sir Alex Fergusontól, aki szerint valamilyen építő jellegű dolgot kellene csinálnia. Wayne-t barátnője, Coleen is bátorította a tanulásra. Õ egyébként jó tanuló volt, tíz tárgyból is vizsgázott" - mondta a labdarúgó egyik közeli ismerőse.

A manchesteri futballista egyébként gitározni is tanul, a barátnőjétől születésnapjára kapott 2500 fontos (900 ezer forintos) Gibson hangszert el is küldte egyik kedvenc zenekara, a manchesteri kötődésű Oasis frontemberének, Noel Gallaghernek, arra kérve, hogy dedikálja azt.

A zenész vissza is küldte a gitárt - a városi rivális Manchester City színeibe burkolva... A zenetanulás is Sir Alex Ferguson ötlete volt, aki szerint ez kitűnő módszer a dühkitörések kezelésér. Õ már csak tudja, fiatal korában zongoraleckéket vett, hogy kezelje heves természetét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×