eur:
392.8
usd:
366.22
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Utolsó turnéjára indul Celine Dion?

Alighanem utolsó világkörüli turnéjára indul Celine Dion. A kanadai énekesnő döntését azzal indokolta, hogy a jövőben inkább anyai szerepére koncentrálna.

Megunta a koncertezést és az azzal járó zaklatott életmódot Celine Dion. Az énekesnő ezért úgy döntött, hogy most induló világkörüli turnéja lesz az utolsó, mert a jövőben inkább a családjára koncentrálna.

Az énekesnőnek már van egy kisfia, a hatéves Rene Charlies, ám szeretne még egy gyermeket.

A gyermekvállalással azonban Celine Dionnak várnia kell a február 14-én induló, 100 koncertből álló, 85 várost érintő turnéja 2009 januári végéig.

"Ha most születne egy gyermekem, soha többet nem kelnék útra" - nyilatkozta az énekesnő.

Drága magánfellépések


Egy felmérés szerint a legnagyobb sztárok is hajlandóak születésnapi partikon fellépni, igaz, alaposan megkérik az árát.

A lista élén - talán némi meglepetésre - az Eagles együttes áll: az öregedő rockerek nyolcmillió dollárt kasszíroztak, amikor 2003-ban, New Yorkban egy privát partin elénekelték a Hotel California című örökzöld slágerüket.

A második a Rolling Stones, amely hétmilliót kapott az egyórás fellépésért a texasi milliárdos, David Bonderman 60. születésnapi buliján 2002-ben, Las Vegasban.

Celine Dionnak jutott a harmadik hely: az énekesnő évente két-három alkalommal is fellép magánrendezvényeken. Az ára: 5 millió dollár.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×