Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Utolsó turnéjára indul Celine Dion?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Alighanem utolsó világkörüli turnéjára indul Celine Dion. A kanadai énekesnő döntését azzal indokolta, hogy a jövőben inkább anyai szerepére koncentrálna.

Megunta a koncertezést és az azzal járó zaklatott életmódot Celine Dion. Az énekesnő ezért úgy döntött, hogy most induló világkörüli turnéja lesz az utolsó, mert a jövőben inkább a családjára koncentrálna.

Az énekesnőnek már van egy kisfia, a hatéves Rene Charlies, ám szeretne még egy gyermeket.

A gyermekvállalással azonban Celine Dionnak várnia kell a február 14-én induló, 100 koncertből álló, 85 várost érintő turnéja 2009 januári végéig.

"Ha most születne egy gyermekem, soha többet nem kelnék útra" - nyilatkozta az énekesnő.

Drága magánfellépések


Egy felmérés szerint a legnagyobb sztárok is hajlandóak születésnapi partikon fellépni, igaz, alaposan megkérik az árát.

A lista élén - talán némi meglepetésre - az Eagles együttes áll: az öregedő rockerek nyolcmillió dollárt kasszíroztak, amikor 2003-ban, New Yorkban egy privát partin elénekelték a Hotel California című örökzöld slágerüket.

A második a Rolling Stones, amely hétmilliót kapott az egyórás fellépésért a texasi milliárdos, David Bonderman 60. születésnapi buliján 2002-ben, Las Vegasban.

Celine Dionnak jutott a harmadik hely: az énekesnő évente két-három alkalommal is fellép magánrendezvényeken. Az ára: 5 millió dollár.