eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Driving collision aftermath insurance concept auto
Nyitókép: razerbird/Getty Images

Több mint egy tucat autót tört össze egy kamion Mosonszolnokon - videó

Egy cég parkolójába hajtott be a teherautós, közben összesen tizenhárom autót sodort el és egy kerítést is átszakított.

Hétfőn egy kamionos négy sorban tarolta le az autókat maga előtt, kidöntött egy kisebb fát és az egyik eltolt járművel a kerítést is átszakította - számolt be róla az RTL.

A teherautó sofőrje rosszul lett, miközben a szemközti gyárhoz ment konténerért. Elveszítette az eszméletét, majd az úton keresztülhaladva az elsőbbségadás táblánál fékezés nélkül áthaladt a parkolón. A csatorna kérdésére a cég elárulta, azonnal a kamionos segítségére siettek. Egy arra járó futár még dudált is neki, végül ő is részt vett a segítségnyújtásban.

A gyár szerint 13 dolgozójuk autója tört össze, ebből kettő valószínűleg totálkáros, az anyagi kár több tíz millió forint.

A baleset után a sofőr magához tért. Kórházba szállították, hétfő este már stabil állapotban volt.

Az ügyintézés a biztosítón keresztül már elindult, az érintett kollégáknak a cég biztosítja a bejárást, és amennyiben szükséges, az otthoni munkavégzést is.

Egy biztonsági kamera rögzítette az esetet, ezt az RTL közzétette összefoglalójában:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×