eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Teljes készültség Pécsen, robbantással fenyegetett egy zakkant nő a panelben

Az egyik tízemeletes lakóépületéhez riasztották a rendőrséget Pécsen szombat este, mert valaki azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja magát.

Robbantási dráma zajlott Pécsen, az egyik panelháznál. A TEK is kivonult az épülthöz. A bama.hu folyamatosan tudósított a szombat esti drámáról.

Az este folyamán drónokkal és tűzoltóautók kosarából figyelték a lakást. Az emberek arról beszéltek, hogy többször is megvilágítottak egy ablakot a 8-9. emelet környékén. Közben egy hálót is kifeszítettek, ha esetleg ki akarna ugrani, a szemben lévő ablakból pedig egy távcsöves puskás ember figyelte az otthont.

Végül, vélhetően az ajtón keresztül bejutottak a lakásba. Egy, a házban élő lakó arról beszélt, hogy "a középkorú nő az anyukája halála után elkezdett furán viselkedni,

egy gázpalackkal akarta felrobbantani az épületet".

A lap birtokába jutott egy felvétel amin a zavarodottan és mérgesen ordibáló nő azzal fenyegetőzik, hogy felgyújtja a házat. Évek óta tartanak tőle az ott lakók, azt mondták az újságírónak, hogy az illetőt korábban többször elvitték már, de mindig visszahozták.

"Kényszerzubbonyban viszik el, leszedálva hozzák vissza és ott hagyják, pedig láthatóan közveszélyes". Ezúttal is ez történt, a nőt 22 óra után kihozták az épületből, és betették a közelben várakozó mentőautóba.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×