eur:
389.64
usd:
364.5
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Police car lights in night time, crime scene, night patrolling the city. Abstract blurry image.
Nyitókép: Evgen_Prozhyrko/Getty Images

Baleset történt, lezárták az M3-ast, 10 kilométer fölöttire hízott a dugó

Összeütközött három személyautó.

A hármas karambol az Útinform és a katasztrófavédelem közlése szerint az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, nem messze Gödöllőtől, a bagi lehajtó térségében történt. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyek közül az egyik a leállósávban, a másik kettő pedig a külső sávban vesztegel.

Az autópályát lezárták, a torlódás 10-12 kilométeresre hízott. A benne ragadt járműveket a belső sávban engedik, de az érkező forgalmat a rendőrség a 39-es jelű Bag és a 27-es jelű Gödöllő csomópontok között a 3-as főútra tereli. Az Útinform a honlapján azt írja, hogy érdemes már Hatvantól áttérni a 3-as főútra.

Az M3-as autópálya ellenkező oldalán is lassul a forgalom a baleset magasságában a bámészkodók miatt - figyelmeztetnek a szakemberek.

Frissítés, 21 óra: a torlódás kb. 5 km-es a csomópont előtt, a Budapest felé tartó irány továbbra is zárva van, a dugóban állókat még mindig csak egy sávon engedik a rendőrök.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×