eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Police car lights in night time, crime scene, night patrolling the city. Abstract blurry image.
Nyitókép: Evgen_Prozhyrko/Getty Images

Baleset történt, lezárták az M3-ast, 10 kilométer fölöttire hízott a dugó

Összeütközött három személyautó.

A hármas karambol az Útinform és a katasztrófavédelem közlése szerint az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, nem messze Gödöllőtől, a bagi lehajtó térségében történt. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyek közül az egyik a leállósávban, a másik kettő pedig a külső sávban vesztegel.

Az autópályát lezárták, a torlódás 10-12 kilométeresre hízott. A benne ragadt járműveket a belső sávban engedik, de az érkező forgalmat a rendőrség a 39-es jelű Bag és a 27-es jelű Gödöllő csomópontok között a 3-as főútra tereli. Az Útinform a honlapján azt írja, hogy érdemes már Hatvantól áttérni a 3-as főútra.

Az M3-as autópálya ellenkező oldalán is lassul a forgalom a baleset magasságában a bámészkodók miatt - figyelmeztetnek a szakemberek.

Frissítés, 21 óra: a torlódás kb. 5 km-es a csomópont előtt, a Budapest felé tartó irány továbbra is zárva van, a dugóban állókat még mindig csak egy sávon engedik a rendőrök.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×