eur:
390.72
usd:
364.6
bux:
68280.68
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Pixabay

Árokban landolt egy kisbusz az M3-ason, az M1-esen még nagyobb a baj

Árokba hajtott egy jármű csütörtök délelőtt az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Mogyoród térségében, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy a balesetben hatan megsérültek.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesethez műszaki mentés céljából a gödöllői hivatásos tűzoltók érkeztek ki.

Az Útinform tudatta, hogy a 27-es kilométernél lévő csomópontban a rendőrség letereli a forgalmat.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte a police.hu oldalon, hogy egy kisbusz eddig ismeretlen okból letért az úrtól, átszakította a szalagkorlátot és árokba hajtott. A járműben heten utaztak, a sofőrön kívül mindenki megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A rendőrök lezárták a balesettel érintett útszakaszt, amelyet a munka előrehaladtával, fokozatosan tesznek majd szabaddá. A torlódás több kilométeres – írták.

M1-esen is

Összeütközött hat személyautó az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 30-as kilométernél, Mány térségében. A balesethez a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az Útinform szerint a 30-as kilométernél csak egy sávon halad és torlódik a forgalom.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×