eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Kisiklott motorkocsi Mezőhegyes és Belsőkamaráspuszta között, a vasúti átjárónál, ahol egy gépjármű a Mezőhegyesről Békéscsabára közlekedő személyvonat oldalának ütközött 2023. szeptember 6-án. A vonaton utazó utasok közül senki sem sérült meg.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Megrázó képek a délelőtti vonatbalesetről

Személyvonat és gépkocsi ütközött Mezőhegyes és Belsőkamaráspuszta között; az utasok közül senki nem sérült meg - közölte a Mávinform.

A Mezőhegyesről Békéscsabára 9:35-kor indult személyvonat (37015) oldalának ütközött egy gépkocsi Mezőhegyes és Belsőkamaráspuszta között a jól működő, tilos jelzést mutató fénysorompós vasúti átjáróban.

Mezőhegyes, 2023. szeptember 6.
Összeroncsolódott kisteherautó Mezőhegyes és Belsőkamaráspuszta között, a vasúti átjárónál, ahol a gépjármű a Mezőhegyesről Békéscsabára közlekedő személyvonat oldalának ütközött 2023. szeptember 6-án. A vonaton utazó utasok közül senki sem sérült meg, a motorkocsi két tengellyel kisiklott.
MTI/Donka Ferenc
Mezőhegyes, 2023. szeptember 6. Összeroncsolódott kisteherautó Mezőhegyes és Belsőkamaráspuszta között, a vasúti átjárónál, ahol a gépjármű a Mezőhegyesről Békéscsabára közlekedő személyvonat oldalának ütközött 2023. szeptember 6-án. A vonaton utazó utasok közül senki sem sérült meg, a motorkocsi két tengellyel kisiklott. MTI/Donka Ferenc

A motorkocsi két tengellyel kisiklott, így a műszaki mentés és a helyszínelés elhúzódhat. A vonatok nem közlekednek Mezőhegyes és Mezőkovácsháza között, az utasokat pótlóbuszok szállítják - tudatta a Mávinform.

Mezőhegyes, 2023. szeptember 6.
Összeroncsolódott kisteherautó Mezőhegyes és Belsőkamaráspuszta között, a vasúti átjáróban, ahol a gépjármű a Mezőhegyesről Békéscsabára közlekedő személyvonat oldalának ütközött 2023. szeptember 6-án. A vonaton utazó utasok közül senki sem sérült meg, a motorkocsi két tengellyel kisiklott.
MTI/Donka Ferenc
Mezőhegyes, 2023. szeptember 6. Összeroncsolódott kisteherautó Mezőhegyes és Belsőkamaráspuszta között, a vasúti átjáróban, ahol a gépjármű a Mezőhegyesről Békéscsabára közlekedő személyvonat oldalának ütközött 2023. szeptember 6-án. A vonaton utazó utasok közül senki sem sérült meg, a motorkocsi két tengellyel kisiklott. MTI/Donka Ferenc

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt írta, hogy a vonaton nyolc ember, a gépjárműben a sofőr tartózkodott. Az átjáróban teljes útlezárás, a vasútvonal érintett szakaszán teljes pályazár van érvényben.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×