eur:
389.5
usd:
363.05
bux:
68240.66
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A megáradt Bertece-patak vízétől alámosott vasúti pálya Nógrádszakálnál 2023. június 9-én.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Vasúti leállás a vihar miatt - a Balatont is érinti

A Balatontól délre olyan vihar volt hajnalban, hogy alapvető infrastruktúrákban tett kárt.

A csütörtök reggeli vihar miatt a Kaposvár-Gyékényes-Murakeresztúr-Nagykanizsa vonalszakaszon, továbbá Boba és Ukk, valamint Abaliget és Bükkösd között feszültségkimaradás miatt áll a forgalom, Sávoly és Zalakomár között a biztosítóberendezés is meghibásodott - közölte csütörtökön a Mávinform.

A Székesfehérvár-Nagykanizsa, a Dombóvár-Gyékényes, a Celldömölk-Boba-Zalaegerszeg, a Dombóvár-Pécs vonalon a vonatok várakozásra kényszerülnek, 60-90 perccel megnőhet a menetidő. Nagykanizsa felől a dél-balatoni vonalszakaszra jelentős késéssel érkeznek a távolsági vonatok.

A Karádról 5:48-kor Kaposvárra elindult személyvonat egy kidőlt fa miatt várakozik Bonnya előtt. Útját várhatóan jelentős késéssel folytatja.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×