eur:
389.06
usd:
367.85
bux:
55802.82
2023. szeptember 29. péntek Mihály
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b4) kormányülést tart a Karmelita kolostorban 2022. november 23-án. A kormányfő mellett Varga Mihály pénzügyminiszter (b), Pintér Sándor belügyminiszer (b2), Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (3), Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára (b5), Nagy István agrárminiszter (b7). Az energiaárakról, Magyarország energiabiztonságáról és az Energiaügyi Minisztérium felállításával kapcsolatos teendőkről tárgyalt a kormány.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Sejtelmes videó jelent meg a szerdai kormányülésről

Egyetlen szó sem hangzik el rajta, de felirata sincs. A helyszín a Karmelita, a szereplők a kormánytagok.

Szerdán kormányülésre gyűltek a Karmelitába az Orbán-kormány tagjai.

Az eseményekről zenés, szótlan videó jelent meg Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán.

Az ülésen várhatóan szóba kerülnek az új adóváltozások, a költségvetési javaslat és sok minden más is. Az elhangzottakról és a döntésekről egyelőre máshonnét sem tudni sokat ("A szomszédunkban dúló háború magasabb fokozatba kapcsolt. A kormány a helyén. Megvédjük a magyar embereket" - jelent meg néhány órája a kormányfő Facebook-oldalán), és egyelőre Kormányinfót sem hirdettek meg csütörtökre vagy máskorra.

Amint ez utóbbi megtörténik, jelezzük, a Kormányinfót pedig szokás szerint élőben közvetítjük az InfoRádióban és az Infostarton is.

Most pedig következzék a videó:

Címlapról ajánljuk
Bóka János: az uniós ígérgetés ellenére nem sok minden történt

Bóka János: az uniós ígérgetés ellenére nem sok minden történt

Európai Unió jövőbeli bővítése volt a legfőbb téma az EU Általános Ügyek Tanácsa Spanyolországban tartott informális ülésén. A tanácskozás részt vett Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter, akinek az elmondása szerint a tagállamok fokozatos integrációval gyorsítanák a Nyugat-Balkáni országok csatlakozását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×