eur:
394.24
usd:
370.36
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b4) kormányülést tart a Karmelita kolostorban 2022. november 23-án. A kormányfő mellett Varga Mihály pénzügyminiszter (b), Pintér Sándor belügyminiszer (b2), Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (3), Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára (b5), Nagy István agrárminiszter (b7). Az energiaárakról, Magyarország energiabiztonságáról és az Energiaügyi Minisztérium felállításával kapcsolatos teendőkről tárgyalt a kormány.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Sejtelmes videó jelent meg a szerdai kormányülésről

Egyetlen szó sem hangzik el rajta, de felirata sincs. A helyszín a Karmelita, a szereplők a kormánytagok.

Szerdán kormányülésre gyűltek a Karmelitába az Orbán-kormány tagjai.

Az eseményekről zenés, szótlan videó jelent meg Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán.

Az ülésen várhatóan szóba kerülnek az új adóváltozások, a költségvetési javaslat és sok minden más is. Az elhangzottakról és a döntésekről egyelőre máshonnét sem tudni sokat ("A szomszédunkban dúló háború magasabb fokozatba kapcsolt. A kormány a helyén. Megvédjük a magyar embereket" - jelent meg néhány órája a kormányfő Facebook-oldalán), és egyelőre Kormányinfót sem hirdettek meg csütörtökre vagy máskorra.

Amint ez utóbbi megtörténik, jelezzük, a Kormányinfót pedig szokás szerint élőben közvetítjük az InfoRádióban és az Infostarton is.

Most pedig következzék a videó:

Címlapról ajánljuk
Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Hankó Balázs megígérte, megvizsgálják, hogy az általa ismert fizetési adatok miért nem egyeznek az egyetemi dolgozók bérpapírjain szereplő számokkal. Gregor Anikó, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete ELTE Társadalomtudományi Karának szakszervezeti titkára az InfoRádióban elmondta: hasznos volt az újabb egyeztetés, két hét múlva pedig újra tárgyalni fognak.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×