eur:
395.75
usd:
372.68
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Budapest, 2021. május 15. Kőből faragott címer a Miniszterelnökségnek helyet adó, egykori Karmelita kolostor, a főváros I. kerületében, a Budai Várnegyedben a Színház utcában. Az épületegyüttes 1725 és 1736 között épült késő barokk stílusban, Kempelen Farkas tervei alapján. A karmelita rend feloszlatása (1784) után a templomot átalakították. Tornyát lebontották, és 1787-től színházként működött. 2019. január 1-től a Miniszterelnökség költözött a felújított épületegyüttesbe. Az építési, átépítési terveket Zoboki Gábor készítette. MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán

Különleges vendégeket fogadott Orbán Viktor a Karmelitában – kép

A miniszterelnök – saját megfogalmazása szerint – „mini kormányülést” tartott.

„Unokaidő. Alíz és kis barátai meglátogattak a Karmelitában” – írta közösségi oldalán a miniszterelnök, mellékelve az alábbi képet:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×