eur:
394.26
usd:
370.42
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A víztorony a siófoki Fő téren 2018. június 29-én. Idén ünneplik Siófok várossá válásának 50. évfordulóját.
Nyitókép: Mohai Balázs

Már biztos: júliustól lesz emelés a Balatonnál

Kinyitottak a nagystrandok. A parkolás már fizetős.

A korábbi évektől eltérően díjmentesen nyitott a siófoki Nagystrand, a sóstói strand és az újhelyi strand. Fizetni június 3-tól kell az első két helyen.

Egyelőre a tavalyi jegyárak érvényesek, július 1-től terveznek jegyáremelést, ennek mértékéről később közölnek részleteket. Az újhelyi strand továbbra is ingyenesen látogatható – írja a város tájékoztatása alapján a hirbalaton.hu.

A város honlapján arra is felhívják a figyelmet, hogy Siófokon május 15. és szeptember 15. között kell parkolódíjat fizetni az éves és a szezonális üzemeltetésű parkolókban egyaránt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×