eur:
393.5
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Forrás: Facebook/OMSZ

Áramütést szenvedett a kétéves kislány, újra kellett éleszteni

A megrázó történet a mentőszolgálatnak köszönhetően happy enddel zárult.

Az Országos Mentőszolgálat ügyeleti szolgálatára rohantak be a szülők kétéves kislányukkal, akit otthon megrázott az áram, mert belenyúlt a konnektorba – vág a közepébe a Facebookon az Országos Mentőszolgálat.

„Szolgálatban lévő szakorvos bajtársunk és kiváló mentőtechnikusa rögtön megvizsgálta a gyermeket, aki már nem élt – írják. – Újraélesztésbe kezdtek, miközben azonnal a Debreceni Mentésirányítás segítségét kérték, akik hatalmas erőket mozgósítottak. A mentőegységek, köztük a gyermek-mentőorvosi kocsi is perceken belül helyszínre értek és együtt küzdöttek tovább a kislány életéért. Az elszánt és kitartó életmentés végül sikerre vezetett és a kis Csengét stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink.”

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×