INFORÁDIÓ
2022. augusztus 11. csütörtök
Tiborc, Zsuzsanna

párt

választás 2022

hirdetés

ász

sajtó

Urnazárás az önkormányzati választáson a XII. kerületi Zugligeti Általános Iskolában kialakított 53-as szavazókörben 2019. október 13-án. Reggel hat órakor megkezdődött a voksolás a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők választásán.

Nyilvános a lista, hogy mely sajtóorgánumok jelentetnek meg politikai hirdetést

Infostart / MTI

Az Állami Számvevőszék begyűjtötte a hirdetési árjegyzékeket.

Nyilvántartásba vette az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a jogszabályban megadott határidőig eljuttatott hirdetési árjegyzékeket. A dokumentumokat az ÁSZ sajtótermékek szerinti bontásban hozta nyilvánosságra a honlapján.

A számvevőszék hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében emlékeztetett: a jogszabály előírása szerint választási kampányidőszakban politikai hirdetést csak azok a sajtótermékek tehetnek közzé, amelyek hirdetési árjegyzéküket előzőleg megküldték az Állami Számvevőszéknek.

Áder János köztársasági elnök január 11-én hirdette ki a 2022-es országgyűlési választás és a vele egy napra kitűzött népszavazás időpontját. A sajtóorgánumoknak az országgyűlési választás és a népszavazás előtti kampányidőszakra vonatkozó árjegyzéküket öt munkanapon belül kellett eljuttatniuk a számvevőszékhez.

Az ÁSZ a határidőig eljuttatott hirdetési árjegyzékeket nyilvántartásba vette és sajtótermékek szerinti bontásban a www.asz.hu oldalon a Választások menüpontban, az "Országgyűlési választás 2022." és "Népszavazás 2022." alpontok alatt közzétette - írták. A sajtótermékeknek a honlapjukon is közé kell tenniük árjegyzéküket.

Kiemelték: az Állami Számvevőszék a sajtótermékek által megküldött árjegyzékek tartalmáért nem vállal felelősséget.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018