eur:
393.66
usd:
368.37
bux:
66256.91
2024. április 24. szerda György
Védőfelszerelést viselő ápoló a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályon az éjszakai műszakban a fővárosi Szent László Kórházban 2020. április 27-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Módosították a reggel közölt napi koronavírus-adatokat

Délelőtt korrekciót vezetett át a napi koronavírus-adatok tartalmán a hivatalos kormányzati tájékoztató portál.

Eredetileg azt közölték reggel, hogy 1167 fő van lélegeztetőgépen a koronavírussal összefüggésben. Ezt 1128 főre módosította most a portál, erről semmilyen tájékoztatást nem adtak ki, csak az MTI javításából lehetett észre venni.

Vagyis néhány óra alatt 39 fővel lett kisebb a hivatalos, lélegeztetőgépen lévők száma az adatközlésben

hívta föl a figyelmet a Portolio.

A gazdasági lap megjegyzi, a korábban közölt adat, tehát a lélegeztetőgépen lévők számának 100 fős növekedése új történelmi csúcsnak felelt meg, azt mutatva, hogy soha nem látott ütemben kerülnek kórházba súlyos esetek. A korrigálás után viszont egy nap alatt 61-gyel növekedett a gépen lévők száma, amelynél a harmadik hullám során már kétszer is volt magasabb növekedés (74 fő és 67 fő).

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Horgonyoztatják a forintot

Horgonyoztatják a forintot

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban, ami délután is megmaradt. Nagyon szűk sávban oldalazik a magyar deviza. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×