INFORÁDIÓ
2021. július 29. csütörtök
Flóra, Márta

klubrádió

médiatanács

média

rádió

hiánypótlás

Fordulat a Klubrádió ügyében

Infostart

Elfogadta a Klubrádió hiánypótlását a Médiatanács, nyilvántartásba vették a korábbi frekvenciájának pályázatán.

Folytatódik a Budapest 92,9 MHz frekvencia pályázati eljárása, a médiatanács pályázati nyilvántartásba vette a Klubrádió Zrt.-t - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Az ügy előzménye, hogy január 19-én a médiatanács felfüggesztette a Budapest 92,9 MHz frekvencia pályázati eljárását, miután közigazgatási per iránti keresetet nyújtott be a korábban alakilag érvénytelen ajánlatokat beadó LBK Médiaszolgáltató 2020 Kft. és a Közösségi Rádiózásért Egyesület. Az érintettek időközben visszavonták kereseteiket, ezért a testület folytatja a Budapest 92,9 MHz frekvencia közösségi jellegű használatára kiírt pályázati eljárását.

A tanács feldolgozta az eljárásban egyedüliként benn maradt pályázó által beadott hiánypótlást, és pályázati nyilvántartásba vette a Klubrádió Zrt.-t.

Az eljárás a beadott pályázat tartalmi vizsgálatával folytatódik.

A testület az LBK Médiaszolgáltató 2020 Kft. és a Közösségi Rádiózásért Egyesület által benyújtott ideiglenes hatósági szerződéskötési kérelmeket elutasította - tették hozzá.

A médiatanács heti üléseinek teljes napirendje megtalálható a testület honlapján, ahogy az ülésekről készült jegyzőkönyvek, illetve valamennyi határozat is - a legfrissebbek a szükséges hitelesítési és adminisztrációs átfutási idő után lesznek nyilvánosak - olvasható az NMHH közleményében.

A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018