eur:
393.78
usd:
365.35
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Korlátozzák a forgalmat hétfőn az M0-son és az M0-s M1-es csomópontban

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozásra kell számítani hétfőn az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán a ráckevei Duna-ági hídon és az M1-es autópálya M0-sra vezető, Hegyeshalom-Győr felőli csomóponti ágán - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vasárnap az MTI-vel.

Azt írták: a munkálatokat reggel az M0-s déli szektorában, a 22-es kilométernél a jelenleg is lezárt külső sávon kezdik el, majd a forgalom mérséklődése után a középső sávon is folytatják a munkát. Ez idő alatt egy sávon haladhat majd a forgalom sebességkorlátozás mellett.

A közútkezelő arra kéri az autósokat, hogy a munkaterületnél fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek.

A javítási munkák miatt hosszabb menetidőre kell számítani, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódni a www.utinform.hu weboldalon, illetve érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használni az optimális útvonal megtervezéséhez.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×