eur:
393.14
usd:
367.83
bux:
65966.74
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Pixabay

Figyelmeztetéseket adott ki vasárnapra is a meteorológiai szolgálat

Három megyére adott ki figyelmeztetést vasárnapra az extrém hideg miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

Azt írták: szombaton és vasárnap a legalacsonyabb hőmérséklet az Északi-középhegységben és elsősorban Jász-Nagykun-Szolnok megye északi szélcsendes, hóval fedett tájain alakul mínusz 15 Celsius-fok körül, leginkább az Északi-középhegység fagyzugos területein helyenként mínusz 20 fok alatt lesz.

Az előrejelzés szerint az ország nagy részén a leghidegebb órákban mínusz 12 és mínusz 5 fok között, napközben mínusz 2 és plusz 3 fok között alakul a hőmérséklet.

Kiemelték továbbá, hogy szombat este a Nyugat-Dunántúlon, illetve a szombatról vasárnapra virradó éjszaka északkeleten kisebb hózáporok alakulnak ki, de csak jelentéktelen mennyiségű friss hó valószínű. Vasárnap északkeleten az élénk, erős szél hordhatja a havat.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Macronnál betelt a pohár, azonnali lépést akar Putyin hibrid háborújára válaszul

Macronnál betelt a pohár, azonnali lépést akar Putyin hibrid háborújára válaszul

Franciaország Észtországgal, Lettországgal, Litvániával, Hollandiával és Lengyelországgal együtt új szankciórendszert javasol az Európai Unió számára az orosz dezinformációs és választási beavatkozási műveletek elleni küzdelem érdekében. A Bloomberg által látott tervezet szerint az orosz vonatkozású szereplők által végrehajtott destabilizáló tevékenységek száma nőtt Európában, és különböző hibrid eszközökkel aláássák a demokráciát, a stabilitást és a jogállamiságot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×