eur:
393.02
usd:
366.54
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Összeroncsolódott személyautó és busz Cibakháza és Nagyrév között 2021. február 4-én. A 4633-as út 16-os kilométerénél a Nagyrév felől Cibakháza felé haladó autó a kanyarban áttért a szemközti sávba, és összeütközött a szembejövő busszal. Két ember meghalt, hat megsérült.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Két halott, hat sérült egy busz és egy autó frontális ütközésében

A 4633-as út 16-os kilométerénél a Nagyrév felől Cibakháza felé haladó személygépkocsi a kanyarban áttért a szemközti sávba, és összeütközött a szembejövő autóbusszal.

Két ember meghalt, hat megsérült Cibakháza és Nagyrév között, miután egy személyautó és egy busz összeütközött - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

A közlemény szerint a 4633-as út 16-os kilométerénél a Nagyrév felől Cibakháza felé haladó személygépkocsi a kanyarban áttért a szemközti sávba, és összeütközött a szembejövő autóbusszal.

A személygépkocsi sofőrje és utasa a helyszínen életét vesztette, míg a buszon hat utas – az első orvosi vélemény szerint – könnyebben megsérült.

A rendőrség a helyszínelés idejére az utat lezárta, az arra haladókat Cibakházánál, illetve a tiszainokai bekötőútnál visszafordítják; kerülni a 442-es úton lehet.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×