eur:
393.84
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Érd HTP

Drámai képek a hajnai kettős halálos balesetről

Kisteherautó és egy személyautó ütközött össze csütörtök kora reggel a 6-os főút százhalombattai szakaszán, a 27-es kilométerszelvénynél.

A balesethez az érdi hivatásos, valamint a százhalombattai létesítményi tűzoltókat riasztották – tájékoztatott közösségi oldalán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, a kisteherautóban utazó három ember közül két embert a tűzoltók kiszabadítottak, a jármű sofőrjét feszítővágó segítségével emelték ki és adták át a mentőszolgálat munkatársainak.

A személyautó 19 éves sofőrje az ütközés következtében kiesett a kocsiból, életét a mentők már nem tudták megmenteni. A balesetben elhunyt a kisteherautó sofőrje is, a járműben utazó két utas súlyosan megsérült.

Érd HTP
Fotó: Érd HTP
Százhalombatta, 2021. január 28.
Rendőr helyszínel balesetben kettészakadt autó része mellett a 6-os főúton Százhalombattánál, ahol a személygépkocsi összeütközött egy teherautóval 2021. január 28-án. A balesetben a két gépjármű sofőrje meghalt, a teherautóban utazó két utas súlyosan megsérült.
MTI/Mihádák Zoltán
MTI/Mihádák Zoltán
Százhalombatta, 2021. január 28.
Összeroncsolódott teherautó és kettészakadt autó része a 6-os főúton Százhalombattánál, ahol a két gépjármű összeütközött 2021. január 28-án. A balesetben a két gépjármű sofőrje meghalt, a teherautóban utazó két utas súlyosan megsérült.
MTI/Mihádák Zoltán
MTI/Mihádák Zoltán

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Ismét mozgolódik a magán-nyugdíjpénztári piac, a meglévő négy szolgáltató száma lefeleződik: nyártól már csak a Budapest és a Horizont Magánnyugdíjpénztár marad. A számok azt mutatják, hogy magasabb összegre lett jogosult a megmaradt 51 ezer pénztári tag, mint az a több mint 3 millió, aki 13 éve a kilépés mellett döntött. Csakhogy a maradóknak is választaniuk kell, ha elérik a nyugdíjkorhatárt, és úgy tűnik, hacsak nem haladja meg jelentősen a pénztári járadék összege az állami nyugdíjat, érdemesebb inkább a visszalépés mellett dönteni. Mutatunk egy hüvelykujjszabályt, ami segíthet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×