eur:
393.77
usd:
364.94
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Óbuda látképe a Táborhegyi út felől 2020. január 10-én. Elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát Budapesten Karácsony Gergely főpolgármester, miután a szálló por légszennyezettségi szintje január 8-án és 9-én is három mérőponton meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Budapesten is rosszabb lett a levegő

Északkeleten kissé javult, több helyen viszont romlott a levegőminőség a magas szállópor-tartalom miatt.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) térképe alapján jelenleg sehol sem számít egészségtelennek a levegő, ugyanakkor tizenkét településen kifogásolt a levegőminőség; ezek: Budapest, Tököl, Szolnok, Pécs, Ajka, Várpalota, Salgótarján, Putnok, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Miskolc és Nyíregyháza.

A Főpolgármesteri Hivatal csütörtökön azt közölte: az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a fővárosban estig várhatóan tovább nő a légszennyezettség. Péntektől viszont javul, majd a hét végén és várhatóan hétfőn és kedden is kedvező lesz a levegőminőség.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×