eur:
394.74
usd:
363.8
bux:
65490.33
2024. március 19. kedd Bánk, József
Nyitókép: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor: ágy, eszköz és személyzet mind rendelkezésre áll - videó

A kormányfő a szombat reggeli operatívtörzs-ülés örvén készíttetett Facebook-videót.

Rendelkezésre áll a szükséges számú kórházi ágy, egészségügyi eszköz és személyzet Magyarországon - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus-járvány elleni védekezésről a Facebook-oldalára szombat reggel feltöltött videóban.

A miniszterelnök az operatív törzs reggeli ülése után kiemelte: a koronavírus-járvány második hulláma nagy lendülettel megindult Magyarországon is.

Emlékeztetett arra, hogy az operatív törzs ülésein rendszeresen áttekintik a kórházi kapacitásokat, vagyis azt, hogy van-e elegendő ágy, eszköz, lélegeztetőgép, orvos és személyzet.

A szombati ülésen azt a tájékoztatást kapta - tette hozzá -, hogy ezek közül minden rendelkezésre áll, és bár vannak "lezsírozott" járványkórház-kapacitások is, ezeknek a megnyitása most még nem szükséges.

A betegek száma valószínűleg emelkedni fog, "és valamikor ezeket meg kell nyitnunk, de egyelőre biztonságos mennyiségű tartalékkal rendelkezünk" - mondta Orbán Viktor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Kereskedés külföldi részvényekkel- díjmentes, interaktív online előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel- díjmentes, interaktív online előadás

Ahhoz, hogy belevágj a külföldi részvényekkel való kereskedésbe, először is érdemes tisztázni, hogy miért szeretnél ezen a területen tevékenykedni. Lehet, hogy egy adott iparág vagy cég nemzetközi növekedési lehetőségei érdekelnek, vagy egyszerűen csak diverzifikálni szeretnéd befektetéseidet a hazai piacokon túl. Bármelyik is legyen az indító motivációd, fontos lépések várnak rád az induláshoz, melyeket mind megvitatunk soron következő online előadásunkon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×