INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 22. kedd
Móric

xxi. század intézet

lánczi tamás

felmondás

Lánczi Tamás, a XXI. Század Intézet igazgatója előadást tart a Ki nyeri a XXI. századot? - Egy évtizeddel a gazdasági válság után címmel tartott konferencián a Terror Háza Múzeumban 2019. április 3-án.

Tömeges felmondás a XXI. Század Intézetnél

Infostart

Váratlanul felmondott a Schmidt Mária vezette Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány alatt működő XXI. Század Intézet több munkatársa.

Az intézet Facebook-oldalán megjelent közlemény szerint kedden a XXI. Század Intézet munkatársai, köztük Lánczi Tamás, az intézet igazgatója "váratlanul és puccsszerűen, azonnali hatállyal, indoklás nélkül felmondta munkaviszonyát".

A Schmidt Mária főigazgató által jegyzett rövid közlemény szerint a munkatársak döntése kockáztatja a XXI. Század Intézet tevékenységét, különösen az önkormányzati választási kampány előtt végzett kutatások publikálását, valamint a kormány által meghirdetett, „30 éve szabadon” emlékév egyes programjainak megvalósulását.

"Bár az igazgató és néhány munkatárs döntése nehéz helyzetbe hozza a közalapítványt, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a XXI. Század Intézet a vállalt feladatait zökkenőmentesen végezze” - derül ki a közleményből.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018