INFORÁDIÓ 
2020. április 9. csütörtök
Erhard

benzinkútrablás

győr

ítélet

maffia

tartozás

zsarolás

Rendőrautók a győri Fehérvári úti benzinkúton, amelyet a délelőtti órákban kiraboltak 2019. június 27-én. A rabló készpénzt vitt magával; rendőrség nagy erőkkel keresi a feltételezett elkövetőt, egy férfit.

A börtönbe vágyik a győri benzinkútrablás elkövetője

Infostart

Alig várja, hogy megkezdhesse a börtönéveit a győri benzinkúti rabló – tudta meg a Blikk. A férfi jelenleg is letartóztatásban van, de ez egyáltalán nem szegi kedvét.

Az előzetesben lévő M. Marko és védője szeretnék, ha még idén befejeződne a nyomozás. A férfi ugyanis már várja, hogy megkezdhesse a börtönbüntetését. Ám egy pont még továbbra is kérdéses: a benzinkútról lopott pénz nem került elő, írja a bulvárlap.

Mint arról az Infostart is beszámolt, M. Marko június végén rabolt ki egy győri automata benzinkutat. Kicsivel később a férfi feladta magát: személyesen ment be a megyei rendőrfőkapitányságra.

Az ügyvéd szerint védence

nem tervezte el előre a fegyveres rablást,

mindig volt nála paprikaspray, amely a hatályos jogi szabályozás szerint nem minősül fegyvernek. Ezzel fújt be abba a konténerbe is, ahol ketten várták a pénzszállító autót. Miután sikerült a pénzzel teli zsákokat megkaparintania, az ablakon át menekült, ismertette a védő.

A férfi ezt követően adhatta át a milliókat az őt fenyegető maffiózónak, akiknek tartozott. M. Marko állítja,

nem tudja, hogy mennyit sikerült rabolnia, ahogy azt sem, hogy ezzel sikerült-e rendeznie a tartozását.

A szerb–magyar állampolgár korábban az RTL Híradónak azt nyilatkozta: az anyagi nehézségei miatt kényszerült ebbe a helyzetbe.

Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018