eur:
395.74
usd:
372.16
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Enyhül a káosz az M0-son, kész a körforgalom

Péntektől használható az új körforgalmú csomópont Csepel és Szigetszentmiklós között.

Péntektől teljes egészében használhatják az autósok a Csepel-Szigetszentmiklós összekötő úton épült új körforgalmat - tájékoztatta az InfoRádiót a Magyar Közút kommunikációs vezetője. Pécsi Norbert elmondta, a két település közötti út egy nagyobb szakasza is megújult, ennek volt része a körforgalom megépítése az M0-s csomópontjában, valamint egy új fel-, illetve lehajtó.

Ezzel Szigetszentmiklós és Csepel irányából ismét közvetlenül felhajthatnak a közlekedők az M0-s autóút mindkét irányába, vagyis nemcsak a halásztelki, hanem a csepeli csomópontot is teljes értékűen használhatják az autósok. Az új körforgalomnak köszönhetően a csomópont használata biztonságosabbá válik, és a hely áteresztő képessége is érdemben javul majd.

A teljes projekt a kiegészítő elemekkel (burkolati jelek, KRESZ- és útbaigazító táblák, szalagkorlátok, a padka, rézsű és egyéb felületek rendezése, a vízelvezető rendszerek véglegesítése, növénytelepítés, közvilágítás) november végén fejeződik be, és 682 millió forintba került.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×