eur:
392.57
usd:
365.45
bux:
66589.3
2024. április 26. péntek Ervin

Hamarosan újra nyit a Kossuth téri megálló

A tervek szerint május 14-től használható ismét a 2-es metró Kossuth Lajos téri állomása - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön.

Tájékoztatásuk szerint kisebb építési munkák ezután is lesznek, de ezek már nem akadályozzák az állomás utasforgalmát.

Az állomást tavaly decemberben zárták le, mert lebontották az állomás felszíni csarnokának is helyet adó Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége (MTESZ) székházát.

Az első tervek szerint három hónapig lett volna zárva a metróállomás, amelyet a Deák Ferenc tér felől az M2A pótlóbusszal, A Batthyány tér felől pedig a D2-es hajójárattal lehet megközelíteni.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ezerrel költ a mesterséges intelligenciára a Microsoft, de még ez sem elég

Ezerrel költ a mesterséges intelligenciára a Microsoft, de még ez sem elég

A várakozásokat felülmúló negyedéves számokat közölt első negyedéves gyorsjelentésében a Microsoft, a folyó negyedévre megfogalmazott kilátások azonban vegyesek a menedzsment bevételprognózisa kisebb csalódást okozott. A mesterséges intelligencia beruházások felpörögtek a Microsoftnál, a szektortársakhoz hasonlóan, és a költekezés a következő negyedévekben is fennmarad a menedzsment közlése szerint. A befektetők jól fogadták a negyedéves számokat, a Microsoft árfolyama közel 4 százalékot emelkedett zárás után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×