eur:
392.6
usd:
366.14
bux:
66741.37
2024. április 25. csütörtök Márk

Feloldották a zárást a Széll Kálmán téren

Feloldották a hatósági zárást a Széll Kálmán téren és a Várfok utcában, miután a tűzszerészek elszállították a vélhetően világháborús robbanótestet - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Újra megáll a Széll Kálmán téren a 2-es metró, a 4-es és a 6-os villamos is teljes vonalon jár, azonban a zsúfoltság elkerülése érdekében amíg szükséges, a villamospótló buszok is segítik a közlekedését, és az összes érintett buszjárat is újra a felújítás alatt álló térig közlekedik.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI-nek azt mondta, rendőrségi tűzszerészek vonultak a helyszínre és jelenleg is vizsgálják, hogy milyen robbanótestet találtak.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×