INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Gyurcsány Ferenc rockernek próbált látszani

Infostart / InfoRádió
Öltönyben kísérelt meg szólógitárosnak mutatkozni Gyurcsány Ferenc, akit újra elnöknek választott a Demokratikus Koalíció tisztújító kongresszusa.

"Ilyen szürreális körülmények között pártelnök ritkán lép színpadra, mint Gyurcsány Ferenc tette a DK szombati tisztújító kongresszusán" - tudósít az eseményről az Index. A DK a lelkes párttagoknak és az újságíróknak először is felfedte a nagy titkot: a párt vezetői a héten azért adták elő gitározva, színes cipőkben ugrándozva a rocksztárt, mert ezzel a DK új logóját kívánták felvezetni.

Bemutatták tehát a DK megújult logóját, és erre mintegy ráerősítve kitették a színpadra a gitárokat is. Az utolsó hangszert pedig maga Gyurcsány Ferenc hozta be, gitározást mímelve, a Should I stay or should I go-ra tátogva. A hangulatot képzelhetik, már szinte vártam, hogy egy idősebb párttagot a többiek felkapnak és fejük fölé emelik, mint egy valódi koncerten - érzékelteti a hangulatot az Index újságírója.

A hvg.hu videóját megtekintve személyesen átélhető a nem mindennapi látványosság, de utána érdemes meghallgatni az eredeti számot is!

A címlapról ajánljuk