INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Útlezárások lesznek délután Budapesten demonstráció miatt

Infostart / InfoRádió
Február 16-án, hétfő délután vonulásos demonstráció lesz Budapest belvárosában, ezért várhatóan több útszakaszt is lezárnak rövid időre. A demonstráció útvonalán a keresztforgalomban néhány perces korlátozásokra kell számítani, nagyobb létszám esetén azonban 10-15 perces lezárások is lehetnek. Több járat útvonala módosulhat - olvasható a BKK honlapján.

A rendezvény résztvevői a Keleti pályaudvarnál gyülekeznek, ahonnan a Baross tér-Rákóczi út-Blaha Lujza tér-Erzsébet körút-Teréz körút-Nyugati pályaudvar-Bajcsy-Zsilinszky út útvonalon haladnak.

A felvonulás idején a keresztforgalomban 5 perces szakaszos útlezárásokra lehet számítani, nagyobb létszám esetén azonban 10-15 perces lezárások is lehetnek. A vonulás után a demonstrálók a Bajcsy-Zsilinszky úton a Podmaniczky utca torkolatánál tartanak rendezvényt. Ennek előkészítő és bontási munkái miatt várhatóan 17 és 23 óra között a Bajcsy-Zsilinszky utat lezárják a Podmaniczky utca és a Nyugati tér között.

A demonstráció miatt február 16-án, hétfőn várhatóan 17:00 és 17:30 között az alábbi forgalmi változásokra kell számítani:

20E autóbusz

A járat Káposztásmegyer, Szilas-patak felé és Keleti pályaudvar M végállomás felé is kihagyja a Keleti pályaudvar M megállóhelyet.

30-as, 30A, 230-as autóbusz

A járatok mindkét végállomás irányában kihagyják a Keleti pályaudvar M, és a Verseny utca megállóhelyeket.

5-ös, 7-es, 7E, 107-es, 110-es, 112-es, 133-as, 178-as, 233-as, 239-es autóbusz

A járatok mindkét irányban a Rákóczi út-Kerepesi út-Dózsa György út-Thököly út érintésével haladnak. A buszokra a Keleti pályaudvar M megállóhely helyett a metrópótló buszok ugyanilyen elnevezésű megállójában lehet fel- illetve leszállni a Kerepesi úton.

8-as, 178-as autóbusz

A buszok terelve közlekednek, nem érintik a Keleti pályaudvar M végállomást. Ideiglenesen a Keleti pályaudvar M elnevezésű megállóban lehet fel-, illetve leszállni a metrópótló autóbusz megállóhelyén a Kerepesi úton, illetve a 30-as, a 30A és a 230-as buszok megállójában.

További információk a BKK honlapján.

A címlapról ajánljuk