eur:
392.24
usd:
366.73
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Az MSZP "hőse" a teljesítményben hisz, nem a messiásokban

Nem akartam az MSZP ikonja lenni egy választási vereség után - mondta az InfoRádiónak a főváros 20-as választási kerületében mandátumot szerzett Tóth József, XIII. kerületi szocialista polgármester, aki szerint egy értékrendet tükröz az angyalföldi választási eredmény.

A szavak és a tettek nálunk egységben vannak, nem felhevült, felhergelt hangulatot szeretnénk kelteni a kerületben - mondta az InfoRádiónak Tóth József, aki Budapest XIII. kerületének szocialista polgármestereként a szavazatok több mint 54 százalékának megszerzésével közel 13 százalékkal előzte meg a Fidesz-KDNP jelöltjét, Spaller Endrét.

Nem indulatos, hamis világban élünk. A teljesítményben hiszünk, nem a messiásokban - fogalmazott a politikus, akit Mesterházy Attila Szanyi Tibor mellett az MSZP hősének nevezett.

Tóth József elmondta: nem szeretett volna ikon lenni. Õ azt a felfogást képviseli továbbra is a parlamentben, hogy az emberek mindennapjait érintő ügyeket karolja fel.

Arra a kérdésre, hogy az eddigieknél egy jóval kisebb frakcióval milyen lehetőségei lesznek az MSZP-nek a parlamentben, Angyalföld polgármestere azt mondta: a szocialista párt már kétszer is politizált ellenzékben.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×