eur:
394.35
usd:
371.39
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Orbán Viktor: a következő évek fontos feladata a Soros-birodalom kiszorítása

A választás legnehezebb kérdése az, hogy nekünk nem a vérszegény ellenzéki pártocskákkal kell megküzdenünk, hanem olyan ellenzéki jelöltekkel, akik valójában nem a pártok, hanem Soros György jelöltjei - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Kisbéren, egy fórumon.

A kormányfő hozzátette: "2000 fizetett munkatársa - mi zsoldosnak mondanánk - van ennek a hálózatnak, akik azért dolgoznak, hogy olyan kormány legyen Magyarországon, amelyik nem önöket szolgálja. Nekünk ma azt a küzdelmet kell megvívnunk, hogy Magyarországot megvédjük."

Ha Magyarországból bevándorlóországot akarnak csinálni, akkor a rendelkezésre álló pénzt nem Dadon, Kisbéren, Bokodon, Oroszlányban és a környékbeli településeken fogják elkölteni, hanem 9 millió forintot adnak majd évente a migránsoknak koponyánként. A migránsok szép lassacskán egyre inkább részévé válnak az életünknek; és ismerjük a demográfia törvényszerűségeit, csak idő kérdése, és el fogják tőlünk venni az országunkat - hangsúlyozta Orbán Viktor.

Ez az igazi kihívás, amivel szembe kell nézni. "Ha Magyarországot meg akarjuk tartani magyar országnak, akkor nekünk nemzeti kormányra, nemzeti lelkületű képviselőkre van szükségünk, és össze kell fognunk annak érdekében, hogy folytathassuk azt a munkát, amit megkezdtünk" - jelentette ki.

A kormányfő interjút adott a Híd TV-nek is, és azt mondta: a következő évek fontos feladata a Soros-birodalom kiszorítása Magyarországról.

Orbán Viktor Facebook-oldalán is megjelent egy videó egy szerdai kampányeseményről. A miniszterelnök Bakonysárkányon járt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×