eur:
393.77
usd:
365.37
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Janurik Kinga a női kézilabda Európa-bajnokság Magyarország - Szlovénia mérkőzésén a ljubljanai Stozice Arénában 2022. november 16-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Az volt a legfájóbb a vereségben, ahogy kikaptunk - Janurik Kinga azonban már a Győr ellen készül

Mindkét magyar élcsapat Bajnokok Ligája-vereség után készül a női kézilabda NB I szerdai rangadójára. Az InfoRádióban Janurik Kinga, a Ferencváros válogatott kézilabdakapusa beszélt a várakozásairól.

Mind a két románok elleni mérkőzést meg akartuk nyerni - mondta Janurik Kinga. A Bukarest elleni vereségekben az volt a legfájóbb, hogy nem a Fradira jellemző, küzdő arcukat mutatták.

"Nagyon sok hibát vétettünk, mind támadásban, mind védekezésben" - értékelte a bukarestiek elleni két meccset a válogatott kapus. Most azon vannak, hogy az elkövetett hibákat a Győr ellen újra ne kövessék el, miközben a Győrt még erősebb csapat tartja a román gárdánál.

Visszatérve a hazai mérkőzésre, értékelése szerint az utolsó 15-20 perc volt elfogadható, bár akkor már az ellenfélnél sem az első sor volt a pályán.

A Győr elleni szerdai mérkőzés kapcsán azt mondta, reméli, hogy nagyon közel van egymáshoz a két csapat, majdnem ugyanabban a cipőben járnak - utalt a BL-vereségekre.

"Nagyon remélem, hogy mi fogunk nyerni és mi fogunk ebből a periódusból jobban kijönni. Azt el kell mondani, hogy az utóbbi két évben a Fradi-pályán mindig nyertünk, tehát szeretnénk folytatni a hagyományt" - fogalmazott a csúcsrangadó előtt Janurik Kinga.

Ami az érkező ellenfelet illeti mindenkire kell figyeljen, mert a beállóban, de a három belső poszton is olyanok játszanak, akik képesek eldönteni egy mérkőzést. Ez a megállapítás pedig még az ellenfél kapusára is igaz.

A teljes interjút ma este fél nyolc után Hetes című műsorunkban sugározzuk.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×