eur:
394.71
usd:
369.8
bux:
65522.79
2024. április 23. kedd Béla

Nácik ki! - botrány a frankfurti Európa-liga-meccsen

A szerda esti, Frankfurt melletti lövöldözés kilenc áldozatának emlékére gyászszünetet tartottak, de a szurkolók egy része megzavarta a megemlékezést, fütyülni és kiabálni kezdtek a stadionban a csütörtök esti mérkőzésen.

Határozott módját választották véleményük kinyilvánítására a frankfurti szurkolók a Salzburg elleni, csütörtöki Európa-liga-meccsen.

A szurkolók egy része megzavarta a megemlékezést, fütyülni és kiabálni kezdtek a a stadionban. Egyes hírek arról szólnak, hogy salzburgi részről érkezett a provokáció.

Az Eintracht ultrái (akik eredetileg csillagszórós megemlékezést szerettek volna, ám ebbe nem ment bele az UEFA - meg is kapták a "Fuck UEFA" felirattal ellátott molinókat) reagáltak az incidensre, és "nácik, ki!" rigmussal válaszoltak, pontosan úgy, ahogy a szurkolók a német harmadosztályú Münster-Würzburg meccsen tették múlt hétvégén.

A Bundesliga összes hétvégi mérkőzése gyászszünettel fog kezdődni - írja az Eurosport honlpja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Fordulat a tőzsdéken, folytatódik a felpattanás

Fordulat a tőzsdéken, folytatódik a felpattanás

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap is úgy tűnik, hogy kitart, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni. Közben felpörögnek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tart, és a nap folyamán sorban fognak érkezni a BMI adatok Európában és az Egyesült Államokból; a tengerentúl ma olyan nagyvállalatok jelentenek, mint a Tesla, a PepsiCo, vagy a Philip Morris.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×