eur:
393.77
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Manchester, 2016. november 23.Zlatan Ibrahimovic, a Manchester United svéd játékosa sajtóértekezleten vesz részt Manchesterben 2016. november 23-án, egy nappal a holland Feyenoord elleni labdarúgó Európa Liga mérkőzésen. (MTI/EPA/Peter Powell)
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Nagy bejelentést tett Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic svéd labdarúgó talán karrierje folytatását is érintő bejegyzésben utalt arra, hogy visszatér Spanyolországba.

A 38 éves csatár egy közösségi oldalára kitett videoüzenetben annyit mondott:

"Szervusz, Spanyolország. Ezt figyeld! Visszatérek!"

Ibrahimovic tavaly igazolt a Los Angeles Galaxyhez, ahol az év végén lejár a szerződése, és már hetek óta arról találgat a nemzetközi sportsajtó, hogy hová igazol. A svéd csatár többször elmondta, hogy elképzelhetőnek tartja visszatérését Európába, de konkrétumokról nem számolt be. Az elmúlt hetekben két olasz klub, a Napoli és a Bologna érdeklődéséről lehetett olvasni.

A játékostól amúgy nem állnak távol a félrevezető internetes bejegyzések, amelyek gyakran szolgálnak reklámul szponzorainak.

Ibrahimovic a 2009/2010-es idényben a Barcelona játékosa volt, amellyel bajnoki címet, európai Szuperkupát és klubvilágbajnokságot nyert. Miután azonban többször konfrontálódott az akkori vezetőedzővel, a játékosaitól vasfegyelmet követelő Josep Guardiolával, egy szezon után távozott.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×