eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Svájc - Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzésen a bázeli St. Jakob Park Stadionban 2017. október 7-én. A magyar válogatott 5-2-re kikapott.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Cáfolja a korábbi magyar szövetségi kapitány, hogy Dárdai Pál helyére kerülne Berlinben

Bernd Storck korábbi magyar szövetségi kapitány cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint ő követi Dárdai Pált a német labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha BSC kispadján.

A belga Le Soir napilap vasárnap tényként tálalta, hogy a német tréner elhagyja az élvonalbeli Excel Mouscront és a berlini gárdánál folytatja pályafutását, ahol kétéves szerződést kap.

"Senkivel nem beszéltem, és senki sem beszélt velem" - nyilatkozta ugyanakkor az 56 éves szakember a Berliner Morgenpostnak.

Storck 1996 és 2002 között Jürgen Röber másodedzőjeként dolgozott a Herthánál, aki jelenleg a Mouscron sportigazgatója. A magyar válogatott szövetségi kapitányaként 2015-ben éppen a posztot ideiglenesen betöltő Dárdait követte, majd 2017 októberében távozott. Tavaly szeptemberben vette át a Mouscron irányítását, amely hat forduló után pont nélkül sereghajtó volt a belga bajnokságban, majd tizedikként zárta a 16 csapatos alapszakaszt.

A Hertha április közepén közölte, hogy Dárdai Pál a szezon végén, négy és fél év után távozik posztjáról, és 2020-tól ismét az utánpótlásban vállal munkát. Az eddig utódjaként emlegetett edzők közül Gerardo Seoane már bejelentette, hogy marad a svájci bajnok Young Boysnál, míg a német-amerikai David Wagner, aki januárban távozott az angol Huddersfield Towntól, állítólag inkább a Schalke trénere lenne.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×