eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Szenzációs mérkőzések, tizennégy gól a BL-ben

A Manchester City fordulatos mérkőzésen 5-3-ra verte a büntetőt is kihagyó Monacót, az Atlético Madrid idegenben 4-2-es győzelemmel lépett nagyot a továbbjutás felé, a Bayer Leverkusen ellen.

MANCHESTER: Feltűnően gyors játékkal kezdődött a mérkőzés, ám helyzet még nem volt. 

LEVERKUSEN: A hazaiak többet birtokolják eddig a labdát, de az Atlético nagyon magabiztosan védekezik. 

MANCHESTER: Yaya Touré rosszul csúsztatta ki a labdát, szerencséjére Glik már nem tudta irányítani azt. 

LEVERKUSEN: Vezet az Atlético, Gabi előkészítése után Saúl Niguez szerezte a gólt. Bayer Leverkusen–Atlético Madrid 0-1.

MANCHESTER: De Bruyne beadása után Agüero nem érte el a labdát. Helyzet volt. 

MANCHESTER. Megvan a City vezetése, az egyre jobban játszó Sané cselei után a beadás lesen találta Sterlinget. A bíró megadta a gólt. Manchester City–AS Monaco 1-0. 

LEVERKUSEN: Ez simább, mint amilyennek az Atlético gondolta, Gameiro volt az előkészítő, Griezmann a gólszerző. Bayer Leverkusen–Atlético Madrid 0-2

MANCHESTER: Hat perc kellett az egyenlítéshez, Falcao fejelt a kapuba. Manchester City–AS Monaco 1-1. 

MANCHESTER: Agüero sárga lapot kapott, pedig alighanem tizenegyest kellett volna kapnia, miután ütközött Subasiccsal, a horvát kapussal. 

MANCHESTER: Mbappé góljával vezetnek a franciák. A védők mögé beívelt szabadrúgásból állítgatás nélkül bombázta a labdát a kapuba. Manchester City–AS Monaco 1-2. 

LEVERKUSEN: Karim Bellarabi révén szépített a hazai csapat. Bayer Leverkusen–Atlético Madrid 1-2

MANCHESTER: Falcao büntetőt harcolt ki, de rosszul lőtte, Caballero vetődve védett. 

LEVERKUSEN: Kevin Gameiro büntetőből lőtt góllal visszaállította a kétgólos különbséget. Bayer Leverkusen–Atlético Madrid 1-3

MANCHESTER: Óriási kapushibából egyenlített a City, Sterling passzát Sergio Agüero lőtte a kapuba. Subasic, a vendégek kapusa nagyon hibázott. Manchester City–AS Monaco 2-2. 

MANCHESTER: Egy hosszú előreívelést Falcao átvette, a hintába ültette Stonest, majd Törőcsiket, Kiss Lászlót idézve bennünk átemelte a labdát Caballero kapuson.Manchester City–AS Monaco 2-2. 

LEVERKUSEN: Remek meccs kerekedett a németországiból is. Szavics öngóljával ismét feljött a hazai csapat. Bayer Leverkusen–Atlético Madrid 2-3

MANCHESTER: Ismét egyenlített a City, ismét az ezúttal látványos kapáslövéssel kitűnő Kun Agüero a főszereplő. Manchester City–AS Monaco 3-3. 

MANCHESTER: Most már a City vezet, a korábban a védekezésben hibázó Stones segítette be a labdát a hosszú oldalon. Manchester City–AS Monaco 4-3. 

MANCHESTER. Most óriási a City, Silva, Agüero, Sané akció után a német a gólszerző.Manchester City–AS Monaco 5-3. 

LEVERKUSEN: Fernando Torresé a negyedik spanyol gól. Bayer Leverkusen–Atlético Madrid 2-4

MANCHESTER: Falcao lövése után Caballero bravúrral, lábbal védett. 

Vége a két mérkőzésnek: Manchester City–AS Monaco 5-3, Bayer Leverkusen–Atlético Madrid 2-4

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×